تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Horticultural Plant Journal


چین
کشور
۳٫۰۳۲
Impact Factor
2095-9885
ISSN
2468-0141
e-ISSN
2017 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.keaipublishing.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله گیاه باغبانی (HPJ) یک مجله بین المللی دسترسی آزاد است. HPJ تمام جنبه‌های علوم زراعی باغی، از جمله منابع ژرم پلاسم، ژنتیک و اصلاح، خاک‌ورزی و کشت، فیزیولوژی و بیوشیمی، اکولوژی، ژنومیک، بیوتکنولوژی، حفاظت از گیاهان، و پردازش پس از برداشت را پوشش می‌دهد. اهداف تحقیق ما گیاهان باغبانی شامل میوه ها، سبزیجات، گیاهان زینتی، گیاهان چای و گیاهان دارویی است.

انواع مقاله HPJ شامل مقالات تحقیقاتی اصلی، بررسی ها و ارتباطات کوتاه است. رویه دقیق داوری، سطح علمی را تضمین می کند و اعتبار مجله را افزایش می دهد.

HPJ یک مجله SCIE است. سایر پایگاه‌های داده شامل Scopus، Biological Abstracts (BA) & BIOSIS Previews (BP)، راهنمای مجلات دسترسی آزاد (DOAJ)، خلاصه‌های CABI، چکیده‌های علوم و فناوری غذایی، CNKI Global و CSTPCD می‌باشد.

نویسندگان HPJ از انتشار در مدل‌های دسترسی باز در ScienceDirect برای به اشتراک گذاشتن اکتشافات خود با جوامع بین‌المللی، بررسی همتا، ارسال آسان آنلاین و سرعت انتشار سود می‌برند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید