| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Horticultural Science & Technology
| کره جنوبی | کشور |
| ۰٫۸۶۹ | Impact Factor |
| 1226-8763 | ISSN |
| 2465-8588 | e-ISSN |
| 2008 و 2013 تا کنون | مدت فعالیت |
| Korean Society for Horticultural Science | ناشر |
| www.hst-j.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Korean Journal of Horticultural Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
علوم و فناوری باغبانی (مخفف Hortic. Sci. Technol.، در اینجا "HST"؛ ISSN، 1226-8763)، یکی از دو مجله رسمی انجمن کره ای برای علوم باغبانی (KSHS)، در سال 1998 راه اندازی شد تا علمی را ارائه دهد. و نشریه تخصصی فناوری و علوم باغبانی. به عنوان یک مجله بین المللی، HST به زبان های انگلیسی و کره ای، هر دو ماه یکبار در آخرین روز ماه های زوج منتشر می شود و در «SCIE»، «SCOPUS» و «CABI» نمایه می شود. HST برای انتشار مقالات فنی و دانشگاهی و مقالات مروری در زمینه هایی مانند فیزیولوژی کشت، باغبانی حفاظت شده، فناوری پس از برداشت، ژنتیک و اصلاح نژاد، کشت بافت و بیوتکنولوژی، و سایر موارد مرتبط با سبزیجات، میوه ها، گیاهان زینتی و گیاهی اختصاص داده شده است. .