تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Human Biology


آمریکا
کشور
۰٫۵۵۳
Impact Factor
0018-7143
ISSN
1534-6617
e-ISSN
1945 تا کنون
مدت فعالیت
Wayne State University Press
ناشر
digitalcommons.wayne.edu
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه های استنادی SCIE و SSCI ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Life Sciences
  • Social And Behavioral Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Human Biology مقالات علمی اصلی، ارتباطات مختصر، نامه هایی به سردبیر و مقالات مروری در مورد موضوع کلی انسان شناسی زیستی منتشر می کند. تمرکز اصلی ما درک تنوع بیولوژیکی انسان و تکامل انسان از طریق طیف گسترده ای از رویکردها است.

ما محققین را تشویق می کنیم که هر گونه مطالعه در مورد تنوع زیستی انسان ارائه شده از دیدگاه تکاملی یا تطبیقی ​​را ارائه دهند. اولویت به مطالعات میان رشته ای داده می شود که به دنبال توضیح بهتر تعامل بین فرآیندهای فرهنگی و فرآیندهای بیولوژیکی در تکامل ما هستند. مقالات روش شناسی نیز تشویق می شوند. هر رویکرد محاسباتی برای خلاصه کردن تنوع فرهنگی تشویق می شود. مطالعاتی که اساساً توصیفی هستند یا فقط به یک منطقه جغرافیایی محدود مربوط می شوند، تنها زمانی قابل قبول هستند که ارتباط گسترده تری با درک تنوع بیولوژیکی انسان داشته باشند.

پس از آشکار شدن تمرکز انسان‌شناسی، نسخه‌های خطی ممکن است هر یک از رشته‌های زیر را پوشش دهند: ژنتیک جمعیت انسانی، جمعیت‌شناسی تکاملی و ژنتیکی، ژنتیک کمی، زیست‌شناسی تکاملی، مطالعات DNA باستانی، تنوع زیستی که بر حسب سازگاری تفسیر می‌شوند (زیست‌سنجی، انسان‌شناسی فیزیکی)، و تحقیقات بین رشته ای که تنوع زیستی و فرهنگی را به هم مرتبط می کند (استنتاج شده از تنوع زبانی، تنوع قومیتی، شواهد باستان شناسی و غیره).

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید