تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Human Brain Mapping



Human Brain Mapping

آمریکا
کشور
۵٫۰۳۸
Impact Factor
1065-9471
ISSN
1097-0193
e-ISSN
1993 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Life Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Human Brain Mapping تحقیقات پایه، بالینی، فنی و نظری بررسی شده را در زمینه بین رشته ای و به سرعت در حال گسترش نقشه برداری مغز انسان منتشر می کند. این مجله تحقیقاتی را ارائه می‌کند که از روش‌های تصویربرداری غیرتهاجمی مغز برای کشف سازمان مکانی و زمانی سیستم‌های عصبی حامی رفتار انسان استفاده می‌شود. روش های تصویربرداری مورد علاقه شامل توموگرافی گسیل پوزیترون، پتانسیل های مرتبط با رویداد، الکترو و مگنتوآنسفالوگرافی، تصویربرداری تشدید مغناطیسی، و توموگرافی انتشار تک فوتون است. تحقیقات نقشه برداری مغز در هر دو جمعیت عادی و بالینی تشویق می شود.

قالب‌های مقاله شامل مقالات پژوهشی، مقالات مروری، مطالعات موردی بالینی و تکنیک، و همچنین پیشرفت‌های فناوری، مقالات نظری، و بررسی‌های ترکیبی است. پیشرفت‌های فنی، مانند روش‌های جدید تصویربرداری مغز، تجزیه و تحلیل برای شناسایی یا بومی‌سازی فعالیت‌های عصبی، استفاده‌های هم افزایی از روش‌های تصویربرداری متعدد، و استراتژی‌هایی برای طراحی پارادایم‌های رفتاری و مدل‌سازی سیستم‌های عصبی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. این مجله انتشار استانداردهای روش شناختی را تأیید می کند و توسعه پایگاه داده در زمینه نقشه برداری مغز انسان را تشویق می کند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید