تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Ieee Internet Of Things Journal


آمریکا
کشور
۹٫۴۷۱
Impact Factor
2327-4662
ISSN
2327-4662
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
IEEE
ناشر
ieee-iotj.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Engineering, Computing & Technology نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله اینترنت اشیا IEEE (IoT-J) که در سال 2014 راه اندازی شد، مقالاتی در مورد آخرین پیشرفت ها و همچنین مقالات مروری در مورد جنبه های مختلف اینترنت اشیا منتشر می کند. موضوعات شامل معماری سیستم اینترنت اشیا، فناوری های فعال کننده اینترنت اشیا، پروتکل های ارتباطات و شبکه اینترنت اشیا، خدمات و برنامه های کاربردی اینترنت اشیا، و پیامدهای اجتماعی اینترنت اشیا است. به عنوان مثال می‌توان به تقاضاها، تأثیرات و پیامدهای اینترنت اشیا بر فناوری‌های حسگرها، مدیریت کلان داده، و طراحی اینترنت آینده برای موارد مختلف استفاده از اینترنت اشیا، مانند شهرهای هوشمند، محیط‌های هوشمند، خانه‌های هوشمند و غیره اشاره کرد. زمینه‌های مورد علاقه عبارتند از:

معماری‌های اینترنت اشیا مانند چیز محور، داده‌محور، معماری سرویس‌محور، پلتفرم‌های CPS و SCADA، طراحی اینترنت آینده برای اینترنت اشیا، اینترنت اشیا مبتنی بر ابر و امنیت و مدیریت سیستم.
فناوری‌های فعال‌کننده اینترنت اشیا مانند حسگرها، شناسایی فرکانس رادیویی، برداشت انرژی و توان کم، شبکه‌های حسگر، ارتباطات نوع ماشین، شبکه‌های محدود به منابع، سیستم‌های بلادرنگ، تجزیه و تحلیل داده‌های اینترنت اشیا، پردازش درجا و نرم‌افزار تعبیه‌شده.
خدمات اینترنت اشیا، برنامه‌ها، استانداردها و بسترهای آزمایشی مانند بسترهای مدیریت داده‌های جریانی و استخراج، میان‌افزار سرویس، پلت فرم خدمات باز، مدیریت خدمات معنایی، پروتکل‌های حفظ امنیت و حفظ حریم خصوصی، طراحی نمونه‌هایی از خدمات و برنامه‌های کاربردی هوشمند، و پشتیبانی از برنامه‌های اینترنت اشیا. .

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید