تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Ieee Transactions On Software Engineering


آمریکا
کشور
۶٫۲۲۶
Impact Factor
0098-5589
ISSN
1939-3520
e-ISSN
1975 تا کنون
مدت فعالیت
IEEE
ناشر
ieeexplore.ieee.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Electronics & Telecommunications Collection
  • Engineering, Computing & Technology
یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام IEEE Transactions on Software Engineering ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

IEEE Transactions on Software Engineering به نتایج نظری کاملاً تعریف شده و مطالعات تجربی علاقه مند است که تأثیر بالقوه ای بر ساخت، تجزیه و تحلیل یا مدیریت نرم افزار دارند. دامنه این تراکنش ها از مکانیسم ها از طریق توسعه اصول تا کاربرد آن اصول در محیط های خاص را شامل می شود. حوزه‌های موضوعی خاص عبارتند از: الف) روش‌ها و مدل‌های توسعه و نگهداری، به عنوان مثال، تکنیک‌ها و اصول برای مشخصات، طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های نرم‌افزاری، از جمله نمادها و مدل‌های فرآیند. ب) روش‌های ارزیابی، به‌عنوان مثال، آزمون‌ها و اعتبارسنجی نرم‌افزار، مدل‌های قابلیت اطمینان، روش‌های آزمایش و تشخیص، افزونگی نرم‌افزار و طراحی برای کنترل خطا، و اندازه‌گیری و ارزیابی جنبه‌های مختلف فرآیند و محصول؛ ج) مدیریت پروژه نرم افزار، به عنوان مثال، عوامل بهره وری، مدل های هزینه، زمان بندی و مسائل سازمانی، استانداردها. د) ابزارها و محیط‌ها، به‌عنوان مثال، ابزارهای خاص، محیط‌های ابزار یکپارچه شامل معماری‌های مرتبط، پایگاه‌های داده، و مسائل پردازش موازی و توزیع شده؛ ه) مشکلات سیستم، به عنوان مثال، مبادله سخت افزار و نرم افزار؛ و و) بررسی های پیشرفته که ترکیب و بررسی جامعی از توسعه تاریخی یک منطقه خاص مورد علاقه ارائه می دهد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید