تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI آگوست ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم شهریور ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت شهریور ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI سپتامبر ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم شهریور ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Industrie Alimentari


ایتالیا
کشور
0019-901X
ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
Chiriotti Editori SpA
ناشر
www.chiriottieditori.it
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی آگوست ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Industrie Alimentari ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

"INDUSTRIE ALIMENTARI" که در سال 1962 تأسیس شد، مجله ایتالیایی پیشرو است که هدف آن حل تمام مشکلات مربوط به اطلاعات فنی، علمی، اقتصادی و قانونی در زمینه های مختلف صنایع غذایی است. این ماهنامه به زبان ایتالیایی منتشر می شود و هر شماره دارای بیش از 220 صفحه با مقالات اختصاصی و ویژگی های تخصصی می باشد تا به تمامی شاخه های فناورانه صنایع غذایی بپردازد. عکس‌های رنگی و توضیحات دقیق خواننده را قادر می‌سازد تا با تمام پیشنهادات ایتالیایی و خارجی به‌روز بماند: ماشین‌آلات پردازش، مواد بسته‌بندی، مواد تشکیل دهنده، تجهیزات آنالیز، اتوماسیون و خدمات. علاوه بر این، گزارش هایی از نمایشگاه ها و کنگره ها از سراسر جهان گنجانده شده است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید