تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Information Systems And E-business Management



Information Systems And E-business Management

آلمان
کشور
۵٫۰۷۳
Impact Factor
۳٫۶۹۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1617-9846
ISSN
1617-9854
e-ISSN
2005 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SSCI ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Social And Behavioral Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

امروزه در عصر فناوری اطلاعات و اینترنت، ایجاد و نگهداری مدل های کسب و کار باید آخرین تحولات فناوری اطلاعات را در نظر بگیرد تا رقابت پذیری و موفقیت بلندمدت شرکت را تضمین کند. هدف مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی (ISM) ادغام فناوری اطلاعات در مدل‌های کسب‌وکار و فرآیندهای تجاری برای کشف پتانسیل آن برای دستیابی به اهداف تجاری است.

بسیاری از مجلات بین المللی در زمینه سیستم های اطلاعات (IS) یا مدیریت اطلاعات (IM) عمدتاً بر تجزیه و تحلیل کمی پدیده های سیستم های اطلاعاتی به ویژه از طریق استفاده از مطالعات تجربی تمرکز می کنند. با این حال، تحقیق در مورد تجزیه و تحلیل کیفی، توسعه و استقرار سیستم های اطلاعاتی به اندازه کافی توسط مجلات بین المللی IS موجود پوشش داده نمی شود.
بنابراین، مجله سیستم‌های اطلاعات و مدیریت کسب‌وکار الکترونیکی (ISeB) بر وظایف اصلی مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی، تحلیل مفهومی، طراحی و استقرار سیستم‌های اطلاعاتی و همچنین تمامی موضوعات مرتبط با کسب‌وکار الکترونیکی تمرکز دارد. 1. هدف تحریریه هدف اصلی مجله ISeB انتشار مقاله های اصلی، خوب نوشته شده و مستقل است که تحقیقات و نوآوری های جدید در مدیریت سیستم های اطلاعاتی و کسب و کار الکترونیکی را که به طور اساسی و قابل توجهی این زمینه را پیشرفت می دهد، روشن می کند. این مجله که به صورت فصلی منتشر می شود: - انجمنی پر جنب و جوش برای دانشگاهیان و متخصصان صنعت فراهم می کند تا سیستم های اطلاعاتی و حوزه مدیریت تجارت الکترونیکی را بررسی کنند - تحقیقات نوآورانه ای را در مورد تمام جنبه های مدیریت سیستم های اطلاعاتی از دیدگاه های تحلیلی، رفتاری و فناوری ارائه می کند - امکان سریع را فراهم می کند. انتشار آخرین تحقیقات و نوآوری، با پشتیبانی از یک فرآیند بررسی همتایان دوسوکور.
2. ماهیت موضوعات عملکرد مدیریت سیستم های اطلاعاتی استفاده از فناوری اطلاعات (IT) برای برآوردن نیازهای اطلاعاتی یک شرکت است. وظایف اصلی ISM تولید ایده های پروژه (به عنوان مثال شناسایی فرصت های تجاری فعال شده توسط فناوری های اطلاعاتی جدید)، تجزیه و تحلیل مفهومی، طراحی و یکپارچه سازی سیستم های اطلاعاتی است. موارد ارسالی به ISeB باید تمرکز تجاری واضحی داشته باشند و از روش‌های سیستم‌های اطلاعاتی مناسب استفاده کنند. آنها یا باید بر اساس تئوری بنا شوند یا باید ارزش خود را بر اساس نمونه های اولیه و کاربرد مفید آنها در این زمینه ثابت کرده باشند. کاربرد کلی مفاهیم ارائه شده به شدت مورد نیاز است. اگر بینش های ارائه شده امکان کاربرد کلی را فراهم کند، از مطالعات موردی استقبال می شود. علاوه بر این، در صورتی که سؤالات پژوهشی روشن و مرتبط با حوزه سیستم های اطلاعاتی و مدیریت کسب و کار الکترونیکی داده شود و مطالعات به درستی انجام شود، از مطالعات تجربی استقبال می شود. موضوعات ISeB بر روی حوزه‌های زیر تمرکز دارند (اما محدود به آن نیستند):
- مدل سازی اطلاعات: وظیفه اصلی مدل سازی سیستم های اطلاعاتی، مشخصات مفهومی سیستم های اطلاعاتی از دیدگاه تجاری است. مدل‌سازی اطلاعات شامل توسعه یا به‌کارگیری تکنیک‌های مدل‌سازی سطح بالا است که برای مدل‌سازی مفهومی استفاده می‌شود، به عنوان مثال. زنجیره فرآیند مبتنی بر رویداد (EPC) برای مدل‌سازی فرآیند، مدل رابطه نهاد (ERM) برای مدل‌سازی داده‌ها، و روش‌های شی‌گرا مانند زبان مدل‌سازی یکپارچه (UML). - سیستم‌های اطلاعات ویژه دامنه: حوزه‌های مختلف صنعتی (مانند تولید، خرده‌فروشی، یا امور مالی) با الزامات متفاوتی برای سیستم‌های اطلاعاتی مشخص می‌شوند که در معماری‌های IS مختلف برای حوزه‌های خاص منعکس می‌شوند. توسعه و نگهداری سیستم های اطلاعاتی در یک حوزه صنعتی می تواند توسط این معماری ها پشتیبانی شود. یا توسعه معماری های خاص دامنه قابل تعمیم یا استفاده از چنین معماری هایی در عمل می تواند مورد بحث قرار گیرد. - مدیریت کسب و کار الکترونیکی (سیستم های اطلاعات درون سازمانی و بین سازمانی): موضوعات فرعی ممکن شامل توسعه و استقرار IS برای تجارت الکترونیک و مدیریت زنجیره تامین، مکان های بازار، سناریوهای تجاری جدید که از طریق فناوری های جدید فعال می شوند. بر اساس یک استراتژی تجاری، موارد ارسالی باید به وضوح بیان کنند که چگونه می توان استراتژی را با استفاده از IS عملیاتی کرد. - توسعه سیستم های اطلاعاتی: توسعه و استقرار IS در مقیاس بزرگ (به عنوان مثال نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی) مستلزم استفاده از روش های مهندسی نرم افزار مناسب، مدل های رویه و مدیریت پروژه است. زمینه های تحقیقاتی ممکن توسعه روش های مهندسی نرم افزار، مدل های رویه و طراحی روش های مدیریت پروژه است. مطالعات تجربی در مورد توسعه IS ممکن است بر روی کاربرد روش‌های مستدل در عمل تمرکز کند. - مدیریت فناوری اطلاعات: وظیفه مدیریت فناوری اطلاعات، تهیه و بهره برداری از زیرساخت های فنی و برنامه ریزی جهت گیری فنی سیستم های اطلاعاتی در یک شرکت است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید