تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Innovative Food Science & Emerging Technologies



Innovative Food Science & Emerging Technologies

هلند
کشور
۵٫۹۱۶
Impact Factor
۶٫۱۵۹
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
1466-8564
ISSN
1878-5522
e-ISSN
2000 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

علوم غذایی نوآورانه و فناوری های نوظهور (IFSET) با هدف ارائه کمک های اصلی با بالاترین کیفیت در پیشرفت های جدید در نوآوری های علوم غذایی و فناوری های نوظهور است. کار شرح داده شده باید در رویکرد و/یا در روش های مورد استفاده نوآورانه باشد. اهمیت اطلاعات برای جامعه تحقیق و توسعه مواد غذایی و مواد غذایی باید مشخص شود. فقط مقالاتی که دانش و درک علمی فعلی را ارتقاء دهند یا با ارتباط فنی بالا مورد بررسی قرار گیرند.
IFSET نتایج اولیه یا تاییدی را منتشر نمی کند. این مجله مقالات پژوهشی و مروری دعوت شده را منتشر می کند که با پیشرفت های کلیدی در علوم غذایی، مهندسی و فناوری مواد غذایی، ایمنی، امنیت و پایداری، جنبه های بنیادی، جنبشی و مکانیکی فناوری های نوظهور پردازش مواد غذایی و همچنین نوآوری های کلیدی علوم غذایی سروکار دارند.
هر مقاله باید کمک روشنی به درک بیشتر یک حوزه علم و فناوری غذایی خاص داشته باشد. مقالات ممکن است به ترکیبی از بیش از یک فناوری و همچنین تحقیقات میان رشته ای از جمله مهندسی مکانیک، شیمی یا مواد، مواد غذایی-بیوتکنولوژی، تغذیه، علم مواد یا مسائل مربوط به چالش های جهانی بپردازند.
موضوعات مورد علاقه عبارتند از:
نوآوری برای غذاها و مواد تشکیل دهنده غذا
روابط فرآیند-ساختار-عملکرد در مقیاس کلان، خرد یا نانو
غذاهای خیاطی
فرآیند غذا؟ساختار؟خواص و همچنین تعامل فرآیند-بسته بندی-غذا
فرآیندهای کارآمد، ملایم و مقیاس پذیر در منابع
علم غذا - تعامل تغذیه
ترجیح مصرف کننده / پذیرش / نیاز به فرآیندهای هدایت شده
نمونه هایی از فناوری های نوظهور عبارتند از:
فشار هیدرواستاتیک بالا
میدان های الکتریکی پالسی یا چراغ های پالسی
گرمایش فرکانس رادیویی یا اهمی
پلاسمای اتمسفر سرد
پرتوهای الکترونی، نورهای UV و IR
گازهای متراکم و همچنین سایر گازهای نوظهور حرارتی
فرآیندهای غیر حرارتی یا زیر صفر
سیستم های حامل و تحویل مواد غذایی
بیوپلیمرها و فرآیندهای غشایی

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۵

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید