نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Innovative Food Science & Emerging Technologies
هلند | کشور |
۵٫۹۱۶ | Impact Factor |
۶٫۱۵۹ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
1466-8564 | ISSN |
1878-5522 | e-ISSN |
2000 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Innovative Food Science and Emerging Technologies ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
علوم غذایی نوآورانه و فناوری های نوظهور (IFSET) با هدف ارائه کمک های اصلی با بالاترین کیفیت در پیشرفت های جدید در نوآوری های علوم غذایی و فناوری های نوظهور است. کار شرح داده شده باید در رویکرد و/یا در روش های مورد استفاده نوآورانه باشد. اهمیت اطلاعات برای جامعه تحقیق و توسعه مواد غذایی و مواد غذایی باید مشخص شود. فقط مقالاتی که دانش و درک علمی فعلی را ارتقاء دهند یا با ارتباط فنی بالا مورد بررسی قرار گیرند.
IFSET نتایج اولیه یا تاییدی را منتشر نمی کند. این مجله مقالات پژوهشی و مروری دعوت شده را منتشر می کند که با پیشرفت های کلیدی در علوم غذایی، مهندسی و فناوری مواد غذایی، ایمنی، امنیت و پایداری، جنبه های بنیادی، جنبشی و مکانیکی فناوری های نوظهور پردازش مواد غذایی و همچنین نوآوری های کلیدی علوم غذایی سروکار دارند.
هر مقاله باید کمک روشنی به درک بیشتر یک حوزه علم و فناوری غذایی خاص داشته باشد. مقالات ممکن است به ترکیبی از بیش از یک فناوری و همچنین تحقیقات میان رشته ای از جمله مهندسی مکانیک، شیمی یا مواد، مواد غذایی-بیوتکنولوژی، تغذیه، علم مواد یا مسائل مربوط به چالش های جهانی بپردازند.
موضوعات مورد علاقه عبارتند از:
نوآوری برای غذاها و مواد تشکیل دهنده غذا
روابط فرآیند-ساختار-عملکرد در مقیاس کلان، خرد یا نانو
غذاهای خیاطی
فرآیند غذا؟ساختار؟خواص و همچنین تعامل فرآیند-بسته بندی-غذا
فرآیندهای کارآمد، ملایم و مقیاس پذیر در منابع
علم غذا - تعامل تغذیه
ترجیح مصرف کننده / پذیرش / نیاز به فرآیندهای هدایت شده
نمونه هایی از فناوری های نوظهور عبارتند از:
فشار هیدرواستاتیک بالا
میدان های الکتریکی پالسی یا چراغ های پالسی
گرمایش فرکانس رادیویی یا اهمی
پلاسمای اتمسفر سرد
پرتوهای الکترونی، نورهای UV و IR
گازهای متراکم و همچنین سایر گازهای نوظهور حرارتی
فرآیندهای غیر حرارتی یا زیر صفر
سیستم های حامل و تحویل مواد غذایی
بیوپلیمرها و فرآیندهای غشایی