نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
International Dairy Journal
هلند | کشور |
۳٫۰۳۲ | Impact Factor |
۳٫۳۹۵ | پنج ساله Impact Factor |
0958-6946 | ISSN |
1879-0143 | e-ISSN |
1991 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Dairy Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی لبنیات پیشرفت های قابل توجهی را در علم و فناوری لبنیات در قالب مقالات تحقیقاتی و بررسی های انتقادی منتشر می کند که به جامعه بین المللی لبنیات مرتبط است. در این محدوده، تحقیقات در مورد علم و فناوری شیر و فرآورده های لبنی و جنبه های تغذیه ای و بهداشتی غذاهای لبنی گنجانده شده است. این مجله به تحقیقات کاربردی و رابط آن با صنایع لبنی توجه ویژه ای دارد. پوشش مجله شامل موارد زیر است، در صورتی که مستقیماً در علم و فناوری لبنیات کاربرد داشته باشد: • شیمی و خواص فیزیکی و شیمیایی ترکیبات شیر • میکروبیولوژی، ایمنی مواد غذایی، آنزیمولوژی، بیوتکنولوژی • فرآوری و مهندسی • علم امولسیون، ساختار و بافت مواد غذایی • کیفیت مواد خام و تأثیر آن بر محصولات مرتبط • توسعه طعم و مزه • عملکرد فنی و کاربردهای مواد لبنی • علوم حسی و مصرفی • تغذیه و اثبات پیامدهای سلامت انسان اجزای شیر یا محصولات لبنی مجله بین المللی لبنی مقالات مرتبط را منتشر نمی کند. به تولید شیر، سلامت حیوانات و سایر جنبه های تولید شیر در مزرعه، مگر اینکه ارتباط واضحی با فناوری لبنیات، سلامت انسان یا کیفیت محصول نهایی وجود داشته باشد. مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه میکنیم، مانند فایلهای PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیفهای ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید