تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Dairy Journal



International Dairy Journal

هلند
کشور
۳٫۰۳۲
Impact Factor
۳٫۳۹۵
پنج ساله Impact Factor
0958-6946
ISSN
1879-0143
e-ISSN
1991 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله بین المللی لبنیات پیشرفت های قابل توجهی را در علم و فناوری لبنیات در قالب مقالات تحقیقاتی و بررسی های انتقادی منتشر می کند که به جامعه بین المللی لبنیات مرتبط است. در این محدوده، تحقیقات در مورد علم و فناوری شیر و فرآورده های لبنی و جنبه های تغذیه ای و بهداشتی غذاهای لبنی گنجانده شده است. این مجله به تحقیقات کاربردی و رابط آن با صنایع لبنی توجه ویژه ای دارد. پوشش مجله شامل موارد زیر است، در صورتی که مستقیماً در علم و فناوری لبنیات کاربرد داشته باشد: • شیمی و خواص فیزیکی و شیمیایی ترکیبات شیر ​​• میکروبیولوژی، ایمنی مواد غذایی، آنزیمولوژی، بیوتکنولوژی • فرآوری و مهندسی • علم امولسیون، ساختار و بافت مواد غذایی • کیفیت مواد خام و تأثیر آن بر محصولات مرتبط • توسعه طعم و مزه • عملکرد فنی و کاربردهای مواد لبنی • علوم حسی و مصرفی • تغذیه و اثبات پیامدهای سلامت انسان اجزای شیر یا محصولات لبنی مجله بین المللی لبنی مقالات مرتبط را منتشر نمی کند. به تولید شیر، سلامت حیوانات و سایر جنبه های تولید شیر در مزرعه، مگر اینکه ارتباط واضحی با فناوری لبنیات، سلامت انسان یا کیفیت محصول نهایی وجود داشته باشد. مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می‌کنیم، مانند فایل‌های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف‌های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید