نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Food Research Journal
مالزی | کشور |
۱٫۰۱۴ | Impact Factor |
1985-4668 | ISSN |
2231-7546 | e-ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Universiti Putra Malaysia | ناشر |
www.ifrj.upm.edu.my | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی تحقیقات مواد غذایی (IFRJ) مقالات را به زبان انگلیسی، شش (6) شماره در سال منتشر می کند. محدوده مجله شامل:
-شیمی مواد غذایی-
میکروبیولوژی مواد غذایی -
ایمنی مواد غذایی-
فرآوری مواد غذایی-
مهندسی مواد غذایی-
کیفیت غذا-
سم شناسی مواد غذایی-
شیمی تغذیه مواد غذایی -
تجزیه و تحلیل مواد غذایی -
بسته بندی مواد غذایی-
علم حسی-
تکنولوژی پس از برداشت
فیزیک مواد غذایی-
فناوری های نوظهور-
علم حلال