| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Food Research Journal
| مالزی | کشور |
| ۱٫۰۱۴ | Impact Factor |
| 1985-4668 | ISSN |
| 2231-7546 | e-ISSN |
| 2007 تا کنون | مدت فعالیت |
| Universiti Putra Malaysia | ناشر |
| www.ifrj.upm.edu.my | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Food Research Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی تحقیقات مواد غذایی (IFRJ) مقالات را به زبان انگلیسی، شش (6) شماره در سال منتشر می کند. محدوده مجله شامل:
-شیمی مواد غذایی-
میکروبیولوژی مواد غذایی -
ایمنی مواد غذایی-
فرآوری مواد غذایی-
مهندسی مواد غذایی-
کیفیت غذا-
سم شناسی مواد غذایی-
شیمی تغذیه مواد غذایی -
تجزیه و تحلیل مواد غذایی -
بسته بندی مواد غذایی-
علم حسی-
تکنولوژی پس از برداشت
فیزیک مواد غذایی-
فناوری های نوظهور-
علم حلال