نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal of Current in Chemistry and Pharmaceutical Sciences
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد. | |
International Journal of Current in Chemistry and Pharmaceutical Sciences | نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) |
0145-8884 | (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
آمریکا | کشور |
۲٫۷۲ | Impact Factor |
0145-8884 | ISSN |
1745-4514 | e-ISSN |
1977 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
ژورنال بیوشیمی مواد غذایی مقالات تحقیقاتی و مروری کاملاً بررسی شده را در مورد تأثیرات جابجایی، ذخیره سازی و پردازش بر جنبه های بیوشیمیایی بافت ها، سیستم ها و ترکیبات زیست فعال غذا در رژیم غذایی منتشر می کند.
محققان در علوم غذایی، فناوری مواد غذایی، بیوشیمی و تغذیه، به ویژه در دانشگاه و صنعت مستقر هستند، استفاده و علاقه زیادی به این مجله پیدا خواهند کرد. پوشش شامل:
بیوشیمی مشکلات پس از برداشت / پس از مرگ و پردازش
شیمی و فناوری آنزیم
زیست شناسی و شیمی غشاء و فرآیندهای غشایی
زیست شناسی سلولی
بیوفیزیک
بیان ژنتیکی
خواص فارماکولوژیکی مواد غذایی با تاکید بر محتوای مواد فعال زیستی در غذاها
نمونههایی از موضوعاتی که در مقالات اخیراً منتشر شده درباره دو موضوع مورد علاقه کنونی، مواد مغذی/غذاهای کاربردی و پس از برداشت/پس از مرگ، پوشش داده شدهاند، شامل موارد زیر است:
ترکیبات زیست فعال موجود در مواد غذایی مانند شکلات و گیاهان دارویی که بر کلسترول سرم، دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی تأثیر می گذارند.
مکانیسم فرآیند رسیدن در میوه
بیوژنز پیش سازهای طعم دهنده در گوشت
چگونه تغییرات بیوشیمیایی در ماهی های پرورش یافته در مزرعه بر فرآوری و کیفیت خوراکی تأثیر می گذارد
کلید واژه ها
بیوشیمی مواد غذایی، شیمی آنزیم، زیست شناسی غشایی، آسیب شناسی گیاهی، تحقیقات لیپیدی