تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal of Current in Chemistry and Pharmaceutical Sciences



International Journal of Current in Chemistry and Pharmaceutical Sciences

مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد.
International Journal of Current in Chemistry and Pharmaceutical Sciences
نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد)
0145-8884
(ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است.
آمریکا
کشور
۲٫۷۲
Impact Factor
0145-8884
ISSN
1745-4514
e-ISSN
1977 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله
International Journal of Current in Chemistry and Pharmaceutical Sciences

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ژورنال بیوشیمی مواد غذایی مقالات تحقیقاتی و مروری کاملاً بررسی شده را در مورد تأثیرات جابجایی، ذخیره سازی و پردازش بر جنبه های بیوشیمیایی بافت ها، سیستم ها و ترکیبات زیست فعال غذا در رژیم غذایی منتشر می کند.
محققان در علوم غذایی، فناوری مواد غذایی، بیوشیمی و تغذیه، به ویژه در دانشگاه و صنعت مستقر هستند، استفاده و علاقه زیادی به این مجله پیدا خواهند کرد. پوشش شامل:

بیوشیمی مشکلات پس از برداشت / پس از مرگ و پردازش
شیمی و فناوری آنزیم
زیست شناسی و شیمی غشاء و فرآیندهای غشایی
زیست شناسی سلولی
بیوفیزیک
بیان ژنتیکی
خواص فارماکولوژیکی مواد غذایی با تاکید بر محتوای مواد فعال زیستی در غذاها

نمونه‌هایی از موضوعاتی که در مقالات اخیراً منتشر شده درباره دو موضوع مورد علاقه کنونی، مواد مغذی/غذاهای کاربردی و پس از برداشت/پس از مرگ، پوشش داده شده‌اند، شامل موارد زیر است:

ترکیبات زیست فعال موجود در مواد غذایی مانند شکلات و گیاهان دارویی که بر کلسترول سرم، دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی تأثیر می گذارند.
مکانیسم فرآیند رسیدن در میوه
بیوژنز پیش سازهای طعم دهنده در گوشت
چگونه تغییرات بیوشیمیایی در ماهی های پرورش یافته در مزرعه بر فرآوری و کیفیت خوراکی تأثیر می گذارد

کلید واژه ها
بیوشیمی مواد غذایی، شیمی آنزیم، زیست شناسی غشایی، آسیب شناسی گیاهی، تحقیقات لیپیدی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید