نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Dairy Technology
آمریکا | کشور |
۴٫۳۷۴ | Impact Factor |
1364-727X | ISSN |
1471-0307 | e-ISSN |
1947 تا 1995 و 1997 تا 1998 و 2000 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی فناوری لبنی رتبه بندی می شود
به شدت در میان مجلات لبنی پیشرو منتشر شده در سراسر جهان، و است
گل سرسبد انجمن همانطور که در عنوان آن، مجله مشخص شده است
از نظر وسعت بین المللی است.
چاپ فصلنامه، مجله بین المللی لبنیات
فناوری شامل مقالات اصلی و مقالات مروری است
پوشش موضوعاتی که در حد فاصل بین لبنیات اساسی قرار دارند
تحقیق و چالش های عملی فن آوری پیش روی
صنایع لبنی مدرن در سراسر جهان موضوعات پرداخته شده به طور کامل شامل می شود
طیف وسیعی از فن آوری های لبنی، تولید لبنیات متنوع
محصولات در سراسر جهان و توسعه مواد لبنی
برای کاربردهای غذایی
این مجله همچنین شامل بررسی کتاب ها و مقالات ارائه شده در
سمپوزیوم انجمن
مطالب این مجله معتبر توسط
پایگاه های اطلاعاتی بین المللی پیشرو
موضوعات مورد علاقه برای مجله بین المللی لبنیات
فناوری عبارتند از:
تولید انواع لبنیات: شیر (از
گونه های مختلف جانوری)، محصولات HTST و UHT، پنیر و
سایر محصولات شیر کشت شده، محصولات چربی شیر (مانند خامه،
کره، چربی شیر بدون آب، بستنی)، غلیظ و خشک شده
محصولات لبنی، مواد لبنی تکه تکه شده و فرموله شده
محصولات غذایی حاوی مواد لبنی (مانند نوزادان
فرمول، جایگزین های وعده غذایی).
پیشرفت در فناوری و مهندسی فرآوری لبنیات،
به عنوان مثال، توسعه و اعتبار سنجی فناوری های جدید،
تأثیر متغیرهای مختلف پردازش، سینتیک فرآیند،
علوم جداسازی، نانوتکنولوژی، کپسولاسیون، امولسیون
ثبات، مدیریت زباله، کاهش هزینه و پایداری
در حال پردازش.
توسعه محصول جدید: به عنوان مثال لبنیات با ارزش افزوده
و/یا مزایای سلامتی احتمالی، از جمله افزودن
پروبیوتیک ها یا پری بیوتیک ها، ریزمغذی ها، آنتی اکسیدان ها، گیاهی
عصاره ها و غیره، استفاده های جدید از پروتئین های شیر، استفاده از
مواد زائد لبنیات و کاهش چربی، قند (مثلاً
لاکتوز) و سطح نمک.
کنترل کیفیت و تکنیک های تحلیلی، به عنوان مثال.
ترکیبات بیوشیمیایی، فیزیکی و شیمیایی، رئولوژیکی، طعم دهنده،
آنزیمی، میکروبیولوژیکی، حسی، ایمنی، تسریع شده
پایداری، ترموفیزیکی، کلوئیدی، به علاوه تغذیه ای
ترکیب بندی،
پذیرش مصرف کننده (به عنوان مثال از نظر سلامت و عملکرد
مزایا، طعم، حس دهان، ظاهر، کیفیت، ایمنی،
و غیره.)
کلید واژه ها
لطفاً چند نمونه از کلمات کلیدی را در زیر مشاهده کنید:
شیر، لبنیات، لبنیات، ماست، کره، پنیر،
پنیرسازی، کشک، شیرهای تخمیری، اسپرید، بستنی، خامه،
پاستوریزاسیون، تمیز کردن در محل، آب پنیر، پروبیوتیک ها،
لاکتوباسیلوس.