تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Dairy Technology



International Journal Of Dairy Technology

آمریکا
کشور
۴٫۳۷۴
Impact Factor
1364-727X
ISSN
1471-0307
e-ISSN
1947 تا 1995 و 1997 تا 1998 و 2000 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله بین المللی فناوری لبنی رتبه بندی می شود
به شدت در میان مجلات لبنی پیشرو منتشر شده در سراسر جهان، و است
گل سرسبد انجمن همانطور که در عنوان آن، مجله مشخص شده است
از نظر وسعت بین المللی است.

چاپ فصلنامه، مجله بین المللی لبنیات
فناوری شامل مقالات اصلی و مقالات مروری است
پوشش موضوعاتی که در حد فاصل بین لبنیات اساسی قرار دارند
تحقیق و چالش های عملی فن آوری پیش روی
صنایع لبنی مدرن در سراسر جهان موضوعات پرداخته شده به طور کامل شامل می شود
طیف وسیعی از فن آوری های لبنی، تولید لبنیات متنوع
محصولات در سراسر جهان و توسعه مواد لبنی
برای کاربردهای غذایی

این مجله همچنین شامل بررسی کتاب ها و مقالات ارائه شده در
سمپوزیوم انجمن

مطالب این مجله معتبر توسط
پایگاه های اطلاعاتی بین المللی پیشرو

موضوعات مورد علاقه برای مجله بین المللی لبنیات
فناوری عبارتند از:


تولید انواع لبنیات: شیر (از
گونه های مختلف جانوری)، محصولات HTST و UHT، پنیر و
سایر محصولات شیر ​​کشت شده، محصولات چربی شیر (مانند خامه،
کره، چربی شیر بدون آب، بستنی)، غلیظ و خشک شده
محصولات لبنی، مواد لبنی تکه تکه شده و فرموله شده
محصولات غذایی حاوی مواد لبنی (مانند نوزادان
فرمول، جایگزین های وعده غذایی).

پیشرفت در فناوری و مهندسی فرآوری لبنیات،
به عنوان مثال، توسعه و اعتبار سنجی فناوری های جدید،
تأثیر متغیرهای مختلف پردازش، سینتیک فرآیند،
علوم جداسازی، نانوتکنولوژی، کپسولاسیون، امولسیون
ثبات، مدیریت زباله، کاهش هزینه و پایداری
در حال پردازش.

توسعه محصول جدید: به عنوان مثال لبنیات با ارزش افزوده
و/یا مزایای سلامتی احتمالی، از جمله افزودن
پروبیوتیک ها یا پری بیوتیک ها، ریزمغذی ها، آنتی اکسیدان ها، گیاهی
عصاره ها و غیره، استفاده های جدید از پروتئین های شیر، استفاده از
مواد زائد لبنیات و کاهش چربی، قند (مثلاً
لاکتوز) و سطح نمک.

کنترل کیفیت و تکنیک های تحلیلی، به عنوان مثال.
ترکیبات بیوشیمیایی، فیزیکی و شیمیایی، رئولوژیکی، طعم دهنده،
آنزیمی، میکروبیولوژیکی، حسی، ایمنی، تسریع شده
پایداری، ترموفیزیکی، کلوئیدی، به علاوه تغذیه ای
ترکیب بندی،

پذیرش مصرف کننده (به عنوان مثال از نظر سلامت و عملکرد
مزایا، طعم، حس دهان، ظاهر، کیفیت، ایمنی،
و غیره.)






کلید واژه ها
لطفاً چند نمونه از کلمات کلیدی را در زیر مشاهده کنید:

شیر، لبنیات، لبنیات، ماست، کره، پنیر،
پنیرسازی، کشک، شیرهای تخمیری، اسپرید، بستنی، خامه،
پاستوریزاسیون، تمیز کردن در محل، آب پنیر، پروبیوتیک ها،
لاکتوباسیلوس.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید