تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Eating Disorders



International Journal Of Eating Disorders

آمریکا
کشور
۴٫۸۶۱
Impact Factor
0276-3478
ISSN
1098-108X
e-ISSN
1981 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه های استنادی SCIE و SSCI ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Clinical Medicine
  • Social And Behavioral Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مقالاتی که در مجله ارائه می‌شوند، تحقیقات علمی پیشرفته‌ای را در مورد تئوری، روش‌شناسی، علت‌شناسی، عملکرد بالینی، و سیاست‌های مرتبط با اختلالات خوردن، و همچنین مشارکت‌هایی که نقد و بحث علمی علم و عمل در این زمینه را تسهیل می‌کنند، توصیف می‌کنند. کار تئوری و تجربی در مورد چاقی یا تغذیه سالم، از آنجایی که پیشرفت تلاش‌ها برای توصیف و درک، پیشگیری یا درمان اختلالات خوردن را تسهیل می‌کند، در محدوده مجله قرار می‌گیرد. IJED از ارسال‌ها از تمام مناطق جهان استقبال می‌کند و همه سطوح تحقیق (از جمله علوم پایه، آزمایش‌های بالینی، تحقیقات پیاده‌سازی، و مطالعات انتشار) و طیف کاملی از روش‌ها، رشته‌ها و رویکردهای علمی را ارائه می‌کند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید