نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Eating Disorders
آمریکا | کشور |
۴٫۸۶۱ | Impact Factor |
0276-3478 | ISSN |
1098-108X | e-ISSN |
1981 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مقالاتی که در مجله ارائه میشوند، تحقیقات علمی پیشرفتهای را در مورد تئوری، روششناسی، علتشناسی، عملکرد بالینی، و سیاستهای مرتبط با اختلالات خوردن، و همچنین مشارکتهایی که نقد و بحث علمی علم و عمل در این زمینه را تسهیل میکنند، توصیف میکنند. کار تئوری و تجربی در مورد چاقی یا تغذیه سالم، از آنجایی که پیشرفت تلاشها برای توصیف و درک، پیشگیری یا درمان اختلالات خوردن را تسهیل میکند، در محدوده مجله قرار میگیرد. IJED از ارسالها از تمام مناطق جهان استقبال میکند و همه سطوح تحقیق (از جمله علوم پایه، آزمایشهای بالینی، تحقیقات پیادهسازی، و مطالعات انتشار) و طیف کاملی از روشها، رشتهها و رویکردهای علمی را ارائه میکند.