نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Journal of Food Contamination
انگلستان | کشور |
2196-2804 | e-ISSN |
2014 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
foodcontaminationjournal.biomedcentral.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Contamination ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بینالمللی آلودگی مواد غذایی، دادههای پایه، پایش را منتشر میکند که نشاندهنده حضور کمی و کیفی آلایندههای میکروبیولوژیکی و شیمیایی در غذاها، خوراک دام و مواد خام آنها است. برای تولید اولیه، فقط دادههای مربوط به کالاهای کشاورزی مورد استفاده برای تولید غذا یا خوراک برای انتشار واجد شرایط هستند.
هیچ محدودیتی برای کلاس های آلاینده وجود ندارد و دامنه شامل خطرات ثابت و نوظهور می شود، به عنوان مثال. پاتوژن های باکتریایی و سموم باکتریایی، محصولات فعالیت میکروبی (مانند آمین های بیوژن)، ویروس ها، قارچ ها و مایکوتوکسین ها، بیوتوکسین های دریایی، سموم گیاهی، آلاینده های فرآیندی و محیطی، آلاینده های مهاجرت از مواد در تماس با غذا، و باقیمانده آفت کش ها و داروهای دامپزشکی موجود در مواد خام، غذا و خوراک. افزودنیهای مستقیم مواد غذایی بخشی از این حوزه نیستند، مگر اینکه به عنوان بخشی از استراتژی حفظ اضافه شوند، اما محصولات تغییر شکل آنها که خطر ثابت یا بالقوهای برای سلامت عمومی ایجاد میکنند (مانند نیتروزامینها) بخشی از این حوزه هستند. افزودنی هایی که بخشی از مواد در تماس با غذا هستند، به عنوان مثال. نرم کننده هایی مانند فتالات ها بخشی از این حوزه هستند.
کار شرح داده شده نیازی به نوآوری در رویکرد یا روش های مورد استفاده ندارد، اما نمونه گیری، روش های تحلیلی و تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها باید معتبر و صحیح باشد. اهمیت نتایج برای جامعه علمی، صنایع غذایی یا مقامات ذیصلاح باید نشان داده شود.