تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

International Journal of Food Contamination


انگلستان
کشور
2196-2804
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
foodcontaminationjournal.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

مجله بین‌المللی آلودگی مواد غذایی، داده‌های پایه، پایش را منتشر می‌کند که نشان‌دهنده حضور کمی و کیفی آلاینده‌های میکروبیولوژیکی و شیمیایی در غذاها، خوراک دام و مواد خام آن‌ها است. برای تولید اولیه، فقط داده‌های مربوط به کالاهای کشاورزی مورد استفاده برای تولید غذا یا خوراک برای انتشار واجد شرایط هستند.

هیچ محدودیتی برای کلاس های آلاینده وجود ندارد و دامنه شامل خطرات ثابت و نوظهور می شود، به عنوان مثال. پاتوژن های باکتریایی و سموم باکتریایی، محصولات فعالیت میکروبی (مانند آمین های بیوژن)، ویروس ها، قارچ ها و مایکوتوکسین ها، بیوتوکسین های دریایی، سموم گیاهی، آلاینده های فرآیندی و محیطی، آلاینده های مهاجرت از مواد در تماس با غذا، و باقیمانده آفت کش ها و داروهای دامپزشکی موجود در مواد خام، غذا و خوراک. افزودنی‌های مستقیم مواد غذایی بخشی از این حوزه نیستند، مگر اینکه به عنوان بخشی از استراتژی حفظ اضافه شوند، اما محصولات تغییر شکل آنها که خطر ثابت یا بالقوه‌ای برای سلامت عمومی ایجاد می‌کنند (مانند نیتروزامین‌ها) بخشی از این حوزه هستند. افزودنی هایی که بخشی از مواد در تماس با غذا هستند، به عنوان مثال. نرم کننده هایی مانند فتالات ها بخشی از این حوزه هستند.

کار شرح داده شده نیازی به نوآوری در رویکرد یا روش های مورد استفاده ندارد، اما نمونه گیری، روش های تحلیلی و تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها باید معتبر و صحیح باشد. اهمیت نتایج برای جامعه علمی، صنایع غذایی یا مقامات ذیصلاح باید نشان داده شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید