| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Journal Of Food Engineering
| آلمان | کشور |
| ۱٫۷۱۳ | Impact Factor |
| 2194-5764 | ISSN |
| 1556-3758 | e-ISSN |
| 2006 تا کنون | مدت فعالیت |
| Walter de Gruyter | ناشر |
| www.degruyter.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Engineering ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی مهندسی مواد غذایی به رشته های مهندسی مرتبط با فرآوری مواد غذایی اختصاص دارد. مناطق مورد علاقه شامل گرما، انتقال جرم و جریان سیال در فرآوری مواد غذایی است. توسعه ریزساختار مواد غذایی و خصوصیات. کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات مهندسی مواد غذایی و در صنعت؛ بیوتکنولوژی مواد غذایی؛ و مدل سازی ریاضی و توسعه نرم افزار برای اهداف فرآوری مواد غذایی. نویسندگان و ویراستاران از برنامه های مهندسی برتر در سراسر جهان هستند: ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، و اروپای غربی، اما همچنین آمریکای جنوبی، آسیا، آفریقا و خاورمیانه.
موضوعات:
گرما، انتقال جرم و جریان سیال در فرآوری مواد غذایی-
توسعه و شناسایی ریزساختار مواد غذایی -
کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات مهندسی مواد غذایی و در صنعت
بیوتکنولوژی مواد غذایی-
مدل سازی ریاضی و توسعه نرم افزار برای اهداف فرآوری مواد غذایی