تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Food Engineering


آلمان
کشور
۱٫۷۱۳
Impact Factor
2194-5764
ISSN
1556-3758
e-ISSN
2006 تا کنون
مدت فعالیت
Walter de Gruyter
ناشر
www.degruyter.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله بین المللی مهندسی مواد غذایی به رشته های مهندسی مرتبط با فرآوری مواد غذایی اختصاص دارد. مناطق مورد علاقه شامل گرما، انتقال جرم و جریان سیال در فرآوری مواد غذایی است. توسعه ریزساختار مواد غذایی و خصوصیات. کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات مهندسی مواد غذایی و در صنعت؛ بیوتکنولوژی مواد غذایی؛ و مدل سازی ریاضی و توسعه نرم افزار برای اهداف فرآوری مواد غذایی. نویسندگان و ویراستاران از برنامه های مهندسی برتر در سراسر جهان هستند: ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، و اروپای غربی، اما همچنین آمریکای جنوبی، آسیا، آفریقا و خاورمیانه.

موضوعات:
گرما، انتقال جرم و جریان سیال در فرآوری مواد غذایی-
توسعه و شناسایی ریزساختار مواد غذایی -
کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات مهندسی مواد غذایی و در صنعت
بیوتکنولوژی مواد غذایی-
مدل سازی ریاضی و توسعه نرم افزار برای اهداف فرآوری مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید