نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Food Engineering
آلمان | کشور |
۱٫۷۱۳ | Impact Factor |
2194-5764 | ISSN |
1556-3758 | e-ISSN |
2006 تا کنون | مدت فعالیت |
Walter de Gruyter | ناشر |
www.degruyter.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی مهندسی مواد غذایی به رشته های مهندسی مرتبط با فرآوری مواد غذایی اختصاص دارد. مناطق مورد علاقه شامل گرما، انتقال جرم و جریان سیال در فرآوری مواد غذایی است. توسعه ریزساختار مواد غذایی و خصوصیات. کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات مهندسی مواد غذایی و در صنعت؛ بیوتکنولوژی مواد غذایی؛ و مدل سازی ریاضی و توسعه نرم افزار برای اهداف فرآوری مواد غذایی. نویسندگان و ویراستاران از برنامه های مهندسی برتر در سراسر جهان هستند: ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، و اروپای غربی، اما همچنین آمریکای جنوبی، آسیا، آفریقا و خاورمیانه.
موضوعات:
گرما، انتقال جرم و جریان سیال در فرآوری مواد غذایی-
توسعه و شناسایی ریزساختار مواد غذایی -
کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات مهندسی مواد غذایی و در صنعت
بیوتکنولوژی مواد غذایی-
مدل سازی ریاضی و توسعه نرم افزار برای اهداف فرآوری مواد غذایی