نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Food Microbiology
هلند | کشور |
۵٫۲۷۷ | Impact Factor |
۵٫۳۸۸ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0168-1605 | ISSN |
1879-3460 | e-ISSN |
1984 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی مقالاتی را منتشر می کند که به تمام جنبه های میکروبیولوژی مواد غذایی می پردازد. مقالات باید اطلاعاتی را ارائه دهند که جدید، دارای تأثیر و علاقه بالا و کیفیت علمی بالایی باشد. آنها باید پیشرفت علمی یا فناوری را در زمینه خاص مورد علاقه مجله ارائه دهند و شهرت بین المللی قوی آن را افزایش دهند. نتایج اولیه یا تاییدی و همچنین مشارکتهایی که کاملاً با میکروبیولوژی مواد غذایی مرتبط نیستند برای انتشار در نظر گرفته نمیشوند. مقالات تحقیقاتی کامل، مقالات مروری و نقد کتاب در زمینههای باکتریشناسی، قارچشناسی، ویروسشناسی، انگلشناسی، و ایمونولوژی که به تولید، پردازش، خدمات و مصرف غذاها و نوشیدنیها مربوط میشوند، استقبال میشود. در این حوزه، موضوعات مورد علاقه خاص عبارتند از: (1) بروز و انواع میکروارگانیسم های غذا و نوشیدنی، فعل و انفعالات میکروبی، اکولوژی میکروبی غذاها، عوامل درونی و بیرونی موثر بر بقا و رشد میکروبی در غذاها، و فساد مواد غذایی. (2) میکروارگانیسمهای دخیل در تخمیر غذا و نوشیدنی (از جمله پروبیوتیکها و کشتهای آغازگر). (3) ایمنی مواد غذایی، شاخصهای کیفیت بهداشتی غذاها، تضمین کیفیت میکروبیولوژیکی، کنترل زیستی، جنبههای میکروبیولوژیکی نگهداری مواد غذایی و تکنیکهای جدید نگهداری، میکروبیولوژی پیشبینیکننده و ارزیابی خطر میکروبی؛ (4) میکروارگانیسم های مواد غذایی با اهمیت بهداشت عمومی و جنبه های میکروبیولوژیکی بیماری های منتقله از غذا با منشاء میکروبی. (5) روشهایی برای بررسیهای میکروبیولوژیکی و ایمونولوژیکی غذاها، و همچنین روشهای سریع، خودکار و مولکولی در صورت تأیید اعتبار در سیستمهای غذایی؛ و (6) بیوشیمی، فیزیولوژی و زیستشناسی مولکولی میکروارگانیسمها، زیرا مستقیماً با فساد مواد غذایی، بیماریهای ناشی از غذا و تخمیر مواد غذایی مرتبط هستند. مقالاتی که ارتباط مستقیم غذایی یا نوشیدنی نداشته باشند برای انتشار در نظر گرفته نمی شوند. نمونههای زیر راهنمایی در مورد نوع مقالاتی ارائه میدهند که در فرآیند بررسی رسمی پذیرفته نمیشوند (برای فهرست گستردهتر لطفاً به راهنمای مجله برای نویسندگان مراجعه کنید: مطالعات در مدلهای حیوانی که پاسخهای میکروارگانیسمهای پروبیوتیک را تعیین میکنند. دستگاه گوارش؛ فیزیولوژی بنیادی و مطالعات بیان ژن میکروارگانیسمهای غذا/نوشیدنی، مگر اینکه مستقیماً با اکوسیستم غذا/نوشیدنی مرتبط باشند؛ جداسازی و شناسایی مواد ضد میکروبی مانند اسانسها، باکتریوسینها و غیره، مگر اینکه اثربخشی آنها در سازمان آزمایش و تایید شود. اکوسیستم غذا/نوشیدنی؛ توسعه روشهای جدید برای تجزیه و تحلیل میکروارگانیسمها، مگر اینکه این روش در اکوسیستم غذا/نوشیدنی آزمایش و تایید شود. این مجله همچنین شمارههای ویژه مقالات منتخب و بررسی شده از جلسات، کارگاهها، کنفرانسها، و غیره مربوط به رشته میکروبیولوژی مواد غذایی است.