تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Food Microbiology



International Journal Of Food Microbiology

هلند
کشور
۵٫۲۷۷
Impact Factor
۵٫۳۸۸
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0168-1605
ISSN
1879-3460
e-ISSN
1984 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی مقالاتی را منتشر می کند که به تمام جنبه های میکروبیولوژی مواد غذایی می پردازد. مقالات باید اطلاعاتی را ارائه دهند که جدید، دارای تأثیر و علاقه بالا و کیفیت علمی بالایی باشد. آنها باید پیشرفت علمی یا فناوری را در زمینه خاص مورد علاقه مجله ارائه دهند و شهرت بین المللی قوی آن را افزایش دهند. نتایج اولیه یا تاییدی و همچنین مشارکت‌هایی که کاملاً با میکروبیولوژی مواد غذایی مرتبط نیستند برای انتشار در نظر گرفته نمی‌شوند. مقالات تحقیقاتی کامل، مقالات مروری و نقد کتاب در زمینه‌های باکتری‌شناسی، قارچ‌شناسی، ویروس‌شناسی، انگل‌شناسی، و ایمونولوژی که به تولید، پردازش، خدمات و مصرف غذاها و نوشیدنی‌ها مربوط می‌شوند، استقبال می‌شود. در این حوزه، موضوعات مورد علاقه خاص عبارتند از: (1) بروز و انواع میکروارگانیسم های غذا و نوشیدنی، فعل و انفعالات میکروبی، اکولوژی میکروبی غذاها، عوامل درونی و بیرونی موثر بر بقا و رشد میکروبی در غذاها، و فساد مواد غذایی. (2) میکروارگانیسم‌های دخیل در تخمیر غذا و نوشیدنی (از جمله پروبیوتیک‌ها و کشت‌های آغازگر). (3) ایمنی مواد غذایی، شاخص‌های کیفیت بهداشتی غذاها، تضمین کیفیت میکروبیولوژیکی، کنترل زیستی، جنبه‌های میکروبیولوژیکی نگهداری مواد غذایی و تکنیک‌های جدید نگهداری، میکروبیولوژی پیش‌بینی‌کننده و ارزیابی خطر میکروبی؛ (4) میکروارگانیسم های مواد غذایی با اهمیت بهداشت عمومی و جنبه های میکروبیولوژیکی بیماری های منتقله از غذا با منشاء میکروبی. (5) روش‌هایی برای بررسی‌های میکروبیولوژیکی و ایمونولوژیکی غذاها، و همچنین روش‌های سریع، خودکار و مولکولی در صورت تأیید اعتبار در سیستم‌های غذایی؛ و (6) بیوشیمی، فیزیولوژی و زیست‌شناسی مولکولی میکروارگانیسم‌ها، زیرا مستقیماً با فساد مواد غذایی، بیماری‌های ناشی از غذا و تخمیر مواد غذایی مرتبط هستند. مقالاتی که ارتباط مستقیم غذایی یا نوشیدنی نداشته باشند برای انتشار در نظر گرفته نمی شوند. نمونه‌های زیر راهنمایی در مورد نوع مقالاتی ارائه می‌دهند که در فرآیند بررسی رسمی پذیرفته نمی‌شوند (برای فهرست گسترده‌تر لطفاً به راهنمای مجله برای نویسندگان مراجعه کنید: مطالعات در مدل‌های حیوانی که پاسخ‌های میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک را تعیین می‌کنند. دستگاه گوارش؛ فیزیولوژی بنیادی و مطالعات بیان ژن میکروارگانیسم‌های غذا/نوشیدنی، مگر اینکه مستقیماً با اکوسیستم غذا/نوشیدنی مرتبط باشند؛ جداسازی و شناسایی مواد ضد میکروبی مانند اسانس‌ها، باکتریوسین‌ها و غیره، مگر اینکه اثربخشی آن‌ها در سازمان آزمایش و تایید شود. اکوسیستم غذا/نوشیدنی؛ توسعه روش‌های جدید برای تجزیه و تحلیل میکروارگانیسم‌ها، مگر اینکه این روش در اکوسیستم غذا/نوشیدنی آزمایش و تایید شود. این مجله همچنین شماره‌های ویژه مقالات منتخب و بررسی شده از جلسات، کارگاه‌ها، کنفرانس‌ها، و غیره مربوط به رشته میکروبیولوژی مواد غذایی است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید