نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Food Properties
آمریکا | کشور |
۲٫۷۲۷ | Impact Factor |
1094-2912 | ISSN |
1532-2386 | e-ISSN |
1998 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.informaworld.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی خواص مواد غذایی مقالات تحقیقاتی اصلی را منتشر می کند که به تمام جنبه های علمی و کاربردی خواص مواد غذایی اختصاص دارد. تاکید بر روشهای اندازهگیری، توسعه استانداردها و دادههای مربوط به خواص، پیشبینیها و کاربردهای مواد غذایی است.
مجله بین المللی خواص مواد غذایی، تحقیقات گسترده در زمینه خواص مواد غذایی را گرد هم می آورد و یک انجمن بین المللی برای دانشمندان و فناوران برای انتشار سریع نتایج تحقیقات، ایده ها و دانش خود فراهم می کند. سایر ویژگی ها عبارتند از مقالات مروری، نقد کتاب، نامه به سردبیر، مقالات کنفرانس، اخبار و تبلیغات تجاری.