| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Journal Of Food Properties
| آمریکا | کشور |
| ۲٫۷۲۷ | Impact Factor |
| 1094-2912 | ISSN |
| 1532-2386 | e-ISSN |
| 1998 تا کنون | مدت فعالیت |
| Taylor & Francis | ناشر |
| www.informaworld.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Properties ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی خواص مواد غذایی مقالات تحقیقاتی اصلی را منتشر می کند که به تمام جنبه های علمی و کاربردی خواص مواد غذایی اختصاص دارد. تاکید بر روشهای اندازهگیری، توسعه استانداردها و دادههای مربوط به خواص، پیشبینیها و کاربردهای مواد غذایی است.
مجله بین المللی خواص مواد غذایی، تحقیقات گسترده در زمینه خواص مواد غذایی را گرد هم می آورد و یک انجمن بین المللی برای دانشمندان و فناوران برای انتشار سریع نتایج تحقیقات، ایده ها و دانش خود فراهم می کند. سایر ویژگی ها عبارتند از مقالات مروری، نقد کتاب، نامه به سردبیر، مقالات کنفرانس، اخبار و تبلیغات تجاری.