| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Journal Of Food Science And Technology
| انگلستان | کشور |
| ۳٫۷۱۳ | Impact Factor |
| 0950-5423 | ISSN |
| 1365-2621 | e-ISSN |
| 1966 تا کنون | مدت فعالیت |
| Wiley-Blackwell | ناشر |
| onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی علوم و فناوری غذایی (IJFST) برای موسسه علوم و فناوری غذایی، IFST منتشر شده است. این مجله معتبر و معتبر در طیف وسیعی از موضوعات، از تحقیقات ناب در علوم مختلف مرتبط با غذا گرفته تا آزمایشهای عملی طراحی شده برای بهبود فرآیندهای فنی، منتشر میشود. موضوعات تحت پوشش از ترکیب مواد خام تا پذیرش مصرف کننده، از خواص فیزیکی تا شیوه های مهندسی مواد غذایی، و از تضمین کیفیت و ایمنی تا ذخیره سازی، توزیع، بازاریابی و استفاده را شامل می شود. در حالی که هدف اصلی مجله فراهم کردن یک انجمن برای مقالاتی است که نتایج تحقیقات اصلی را توصیف می کنند، مقالات مروری نیز مورد استقبال قرار می گیرند.