نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Food Science And Technology
انگلستان | کشور |
۳٫۷۱۳ | Impact Factor |
0950-5423 | ISSN |
1365-2621 | e-ISSN |
1966 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی علوم و فناوری غذایی (IJFST) برای موسسه علوم و فناوری غذایی، IFST منتشر شده است. این مجله معتبر و معتبر در طیف وسیعی از موضوعات، از تحقیقات ناب در علوم مختلف مرتبط با غذا گرفته تا آزمایشهای عملی طراحی شده برای بهبود فرآیندهای فنی، منتشر میشود. موضوعات تحت پوشش از ترکیب مواد خام تا پذیرش مصرف کننده، از خواص فیزیکی تا شیوه های مهندسی مواد غذایی، و از تضمین کیفیت و ایمنی تا ذخیره سازی، توزیع، بازاریابی و استفاده را شامل می شود. در حالی که هدف اصلی مجله فراهم کردن یک انجمن برای مقالاتی است که نتایج تحقیقات اصلی را توصیف می کنند، مقالات مروری نیز مورد استقبال قرار می گیرند.