نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Food Sciences And Nutrition
انگلستان | کشور |
۳٫۸۳۳ | Impact Factor |
۳٫۸۵۹ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0963-7486 | ISSN |
1465-3478 | e-ISSN |
1947 تا 1981 و 1992 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Sciences and Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
هدف اصلی مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه ادغام علم غذا با تغذیه است. بهبود دانش در تغذیه انسان باید همیشه هدف نهایی تحقیقات ارائه شده باشد. موضوعات تحت پوشش عبارتند از: تأثیر علم تغذیه بر توسعه محصولات غذایی پیامدهای تغذیه ای فرآوری مواد غذایی فراهمی زیستی مواد مغذی و غیر مغذی کیفیت تغذیه ای غذاهای جدید نقش میکروبیوتای انسانی در تغذیه تعاملات مواد غذایی و مواد مغذی در تغذیه انسان استفاده از بیوتکنولوژی در علوم غذایی/تغذیه مقبولیت غذا و انتخاب رژیم غذایی جنبه های تغذیه ای و فیزیولوژیکی مواد غذایی نیازهای غذایی و ارزش غذایی مواد غذایی آلودگی مواد غذایی و ارتباط آن با تغذیه انسان علوم رفتاری و مصرف کننده. این مجله مطالعات in vivo و همچنین اپیدمیولوژیک در انسان را می پذیرد. مطالعات آزمایشگاهی یا حیوانی در صورتی قابل قبول است که با هدف ایجاد ایمنی یا مکانیسمهای عمل مواد مغذی یا غیر مغذی در انسان انجام شود. لطفاً توجه داشته باشید، مجله نسخههای خطی را نمیپذیرد که خصوصیات یا اثرات انواع غذاهای عجیب و غریب یا غیرعادی، مانند داروهای گیاهی یا مدهای غذایی مدرن را توصیف کنند. بیانیه بررسی همتایان مجله بینالمللی علوم غذایی و تغذیه یک مجله بینالمللی با داوری است که مشارکتهای تحقیقاتی با کیفیت بالا و اصلی را به دانش علمی منتشر میکند. همه دستنوشتههای ارسالی منوط به ارزیابی اولیه توسط ویراستار هستند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی میشوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.