تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Food Sciences And Nutrition



International Journal Of Food Sciences And Nutrition

انگلستان
کشور
۳٫۸۳۳
Impact Factor
۳٫۸۵۹
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0963-7486
ISSN
1465-3478
e-ISSN
1947 تا 1981 و 1992 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Sciences and Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

هدف اصلی مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه ادغام علم غذا با تغذیه است. بهبود دانش در تغذیه انسان باید همیشه هدف نهایی تحقیقات ارائه شده باشد. موضوعات تحت پوشش عبارتند از: تأثیر علم تغذیه بر توسعه محصولات غذایی پیامدهای تغذیه ای فرآوری مواد غذایی فراهمی زیستی مواد مغذی و غیر مغذی کیفیت تغذیه ای غذاهای جدید نقش میکروبیوتای انسانی در تغذیه تعاملات مواد غذایی و مواد مغذی در تغذیه انسان استفاده از بیوتکنولوژی در علوم غذایی/تغذیه مقبولیت غذا و انتخاب رژیم غذایی جنبه های تغذیه ای و فیزیولوژیکی مواد غذایی نیازهای غذایی و ارزش غذایی مواد غذایی آلودگی مواد غذایی و ارتباط آن با تغذیه انسان علوم رفتاری و مصرف کننده. این مجله مطالعات in vivo و همچنین اپیدمیولوژیک در انسان را می پذیرد. مطالعات آزمایشگاهی یا حیوانی در صورتی قابل قبول است که با هدف ایجاد ایمنی یا مکانیسم‌های عمل مواد مغذی یا غیر مغذی در انسان انجام شود. لطفاً توجه داشته باشید، مجله نسخه‌های خطی را نمی‌پذیرد که خصوصیات یا اثرات انواع غذاهای عجیب و غریب یا غیرعادی، مانند داروهای گیاهی یا مدهای غذایی مدرن را توصیف کنند. بیانیه بررسی همتایان مجله بین‌المللی علوم غذایی و تغذیه یک مجله بین‌المللی با داوری است که مشارکت‌های تحقیقاتی با کیفیت بالا و اصلی را به دانش علمی منتشر می‌کند. همه دستنوشته‌های ارسالی منوط به ارزیابی اولیه توسط ویراستار هستند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می‌شوند. همه بررسی های همتا به صورت یک سوکور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید