نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
International Journal of Food Studies
اتریش | کشور |
2182-1054 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
ISEKI Food Association | ناشر |
www.iseki-food-ejournal.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Studies ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی مطالعات مواد غذایی (IJFS)، مجله انجمن ISEKI_Food، یک مجله بین المللی با دسترسی آزاد است که دارای مقالات علمی در مورد دنیای غذا در آموزش، پژوهش و صنعت است. این مجله انجمنی است که به طور خاص برای بهبود انتشار بین المللی دانش علوم و فناوری غذایی بین ذینفعان آموزش، تحقیقات و صنعت ایجاد شده است.
مشارکت های اصلی مرتبط با موضوعات زیر برای انتشار در نظر گرفته می شود:
-روش های آموزشی، از جمله یادگیری مادام العمر و آموزش الکترونیکی.
-تحقیق و کاربرد در دانشگاه، پژوهش، صنعت.
- بررسی انتقادی متون علمی توسط محققان، دانشجویان، نویسندگان مدعو.
-تبادل دیدگاه ها و نظرات با ماهیت علمی از جمله شهادت تجربیات شغلی در صنعت غذا/تحقیق/آموزش (مهارت های مورد نیاز، چالش ها و موفقیت ها).
از دست نوشته هایی که بر موضوعات آموزشی مرتبط با مواد غذایی تمرکز دارند، به ویژه استقبال می شود.