تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

International Journal of Food Studies


اتریش
کشور
2182-1054
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
ISEKI Food Association
ناشر
www.iseki-food-ejournal.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Food Studies ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله بین المللی مطالعات مواد غذایی (IJFS)، مجله انجمن ISEKI_Food، یک مجله بین المللی با دسترسی آزاد است که دارای مقالات علمی در مورد دنیای غذا در آموزش، پژوهش و صنعت است. این مجله انجمنی است که به طور خاص برای بهبود انتشار بین المللی دانش علوم و فناوری غذایی بین ذینفعان آموزش، تحقیقات و صنعت ایجاد شده است.

مشارکت های اصلی مرتبط با موضوعات زیر برای انتشار در نظر گرفته می شود:

-روش های آموزشی، از جمله یادگیری مادام العمر و آموزش الکترونیکی.
-تحقیق و کاربرد در دانشگاه، پژوهش، صنعت.
- بررسی انتقادی متون علمی توسط محققان، دانشجویان، نویسندگان مدعو.
-تبادل دیدگاه ها و نظرات با ماهیت علمی از جمله شهادت تجربیات شغلی در صنعت غذا/تحقیق/آموزش (مهارت های مورد نیاز، چالش ها و موفقیت ها).
از دست نوشته هایی که بر موضوعات آموزشی مرتبط با مواد غذایی تمرکز دارند، به ویژه استقبال می شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید