| نمایه | آخرین بروز رسانی | 
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ | 
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ | 
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ | 
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ | 
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ | 
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ | 
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ | 
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ | 
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| نمایه | آخرین بروز رسانی | 
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ | 
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ | 
| SCImago | می ۲۰۲۵ | 
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ | 
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ | 
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ | 
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ | 
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ | 
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ | 
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ | 
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ | 
International Journal Of Fruit Science
            | آمریکا | کشور  | 
| ۱٫۳۵۹ | Impact Factor  | 
| ۱٫۵۲۴ | پنج ساله Impact Factor  | 
| 1553-8362 | ISSN  | 
| 1553-8621 | e-ISSN  | 
| 2005 تا کنون | مدت فعالیت  | 
| Taylor & Francis | ناشر  | 
| www.tandfonline.com | سایت مجله  | 
                            ISI                        
                            Scopus                        این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Fruit Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
                                SCImago                            بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی علوم میوه نتایج تحقیقات فعلی را منتشر می کند که فوراً برای پرورش دهنده، عامل ترویج و مربی در قالبی مفید، قانونی و علمی قابل استفاده است. تمرکز این مجله بر روی فناوری های جدید و رویکردهای نوآورانه برای مدیریت و بازاریابی انواع میوه ها است. اطلاعات عملی و اساسی لازم برای رشد و کیفیت برتر محصولات میوه را فراهم می کند. این مجله رشد میوه را از جنبههای مختلف بررسی میکند، از جمله: ژنتیک و هرس اصلاحی و حشرهشناسی آموزشی، آسیبشناسی گیاهی، و فیزیولوژی علفهای هرز و شیوههای فرهنگی بازاریابی و اقتصاد تولید میوه، برداشت و پس از برداشت *لطفاً توجه داشته باشید که مجله بینالمللی میوه Science به یک مجله کاملاً دسترسی آزاد که با جلد 21 (2021) شروع می شود، تبدیل شد. دسترسی به مجلدات 2005-2020 از 1 ژانویه 2021 رایگان خواهد بود. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید. .