تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Fruit Science



International Journal Of Fruit Science

آمریکا
کشور
۱٫۳۵۹
Impact Factor
۱٫۵۲۴
پنج ساله Impact Factor
1553-8362
ISSN
1553-8621
e-ISSN
2005 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله بین المللی علوم میوه نتایج تحقیقات فعلی را منتشر می کند که فوراً برای پرورش دهنده، عامل ترویج و مربی در قالبی مفید، قانونی و علمی قابل استفاده است. تمرکز این مجله بر روی فناوری های جدید و رویکردهای نوآورانه برای مدیریت و بازاریابی انواع میوه ها است. اطلاعات عملی و اساسی لازم برای رشد و کیفیت برتر محصولات میوه را فراهم می کند. این مجله رشد میوه را از جنبه‌های مختلف بررسی می‌کند، از جمله: ژنتیک و هرس اصلاحی و حشره‌شناسی آموزشی، آسیب‌شناسی گیاهی، و فیزیولوژی علف‌های هرز و شیوه‌های فرهنگی بازاریابی و اقتصاد تولید میوه، برداشت و پس از برداشت   *لطفاً توجه داشته باشید که مجله بین‌المللی میوه Science به یک مجله کاملاً دسترسی آزاد که با جلد 21 (2021) شروع می شود، تبدیل شد. دسترسی به مجلدات 2005-2020 از 1 ژانویه 2021 رایگان خواهد بود.   دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید. .


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید