نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Fruit Science
آمریکا | کشور |
۱٫۳۵۹ | Impact Factor |
۱٫۵۲۴ | پنج ساله Impact Factor |
1553-8362 | ISSN |
1553-8621 | e-ISSN |
2005 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی علوم میوه نتایج تحقیقات فعلی را منتشر می کند که فوراً برای پرورش دهنده، عامل ترویج و مربی در قالبی مفید، قانونی و علمی قابل استفاده است. تمرکز این مجله بر روی فناوری های جدید و رویکردهای نوآورانه برای مدیریت و بازاریابی انواع میوه ها است. اطلاعات عملی و اساسی لازم برای رشد و کیفیت برتر محصولات میوه را فراهم می کند. این مجله رشد میوه را از جنبههای مختلف بررسی میکند، از جمله: ژنتیک و هرس اصلاحی و حشرهشناسی آموزشی، آسیبشناسی گیاهی، و فیزیولوژی علفهای هرز و شیوههای فرهنگی بازاریابی و اقتصاد تولید میوه، برداشت و پس از برداشت *لطفاً توجه داشته باشید که مجله بینالمللی میوه Science به یک مجله کاملاً دسترسی آزاد که با جلد 21 (2021) شروع می شود، تبدیل شد. دسترسی به مجلدات 2005-2020 از 1 ژانویه 2021 رایگان خواهد بود. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید. .