| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Journal Of Industrial Chemistry
| آمریکا | کشور |
| 2228-5970 | ISSN |
| 2228-5547 | e-ISSN |
| 2012 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| www.springer.com | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Industrial Chemistry ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی شیمی صنعتی (IJIC) یک مجله یک سوکور با بازبینی و دسترسی آزاد است که علایق چند رشته ای را در یک مجله گرد هم می آورد و برای انتشار اطلاعات در مورد تمام جنبه های تحقیق و توسعه در شیمی صنعتی است. مشارکت در قالب مقالات پژوهشی و مقالات مروری برای انتشار در نظر گرفته شده است. این به انتشار مشارکت در تحقیقات شیمی صنعتی و مهندسی شیمی اختصاص دارد. همچنین به انتشار مقالات در تمام زمینههای تحقیقات تجربی و کاربردی از جمله کنترل فرآیند، راکتور شیمیایی، مواد، شیمی محیطی، نانوشیمی، پتروشیمی، کاتالیزورها، پلیمرها، پوششها، غشاها، روانکنندهها، مدلسازی و روشهای افزایش مقیاس اختصاص دارد. ویراستاران از مشارکتهای اصلی که منتشر نشدهاند و در جای دیگری مورد بررسی قرار نمیگیرند، استقبال میکنند. تمام مشارکت های پذیرفته شده به صورت رایگان منتشر می شود.