تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

International Journal of Language and Culture


هلند
کشور
2214-3157
ISSN
2214-3165
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
John Benjamins Publishing Company
ناشر
benjamins.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Language and Culture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

هدف مجله بین المللی زبان و فرهنگ (IJoLC) انتشار تحقیقات پیشرفته ای است که رابطه متقابل بین زبان و فرهنگ را بررسی می کند. این مجله از نظر دامنه‌ای چند رشته‌ای است و به دنبال ایجاد یک انجمن برای محققان علاقه‌مند به تعامل بین زبان و فرهنگ در چندین رشته از جمله زبان‌شناسی، انسان‌شناسی، زبان‌شناسی کاربردی، روان‌شناسی و علوم شناختی است. این مجله مقالاتی با کیفیت بالا، اصیل و به روز منتشر می کند که ممکن است جنبه نظری یا تجربی داشته باشند و درک ما را از رابطه پیچیده بین زبان و فرهنگ ارتقا دهند. IJoLC یک مجله با داوری است که دو بار در سال منتشر می شود.
موضوعات مورد علاقه IJoLC شامل موارد زیر است، اما محدود به آنها نیست:

آ. فرهنگ و ساختار زبان،

ب زبان، فرهنگ و مفهوم سازی،

ج زبان، فرهنگ و ادب،

د زبان، فرهنگ و احساسات،

ه. توسعه فرهنگ و زبان،

f. زبان، فرهنگ و ارتباطات.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید