نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Journal Of Plant Production
سوئیس | کشور |
۲٫۰۱۷ | Impact Factor |
۱٫۸۵ | پنج ساله Impact Factor |
1735-6814 | ISSN |
1735-8043 | e-ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Plant Production ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
IJPP مقالات تحقیقاتی اصلی و مقالات مروری مربوط به فیزیولوژی، اکولوژی و تولید محصولات زراعی و علوفه را در سطح مزرعه، مزرعه و منظر منتشر می کند. موضوعات ترجیحی عبارتند از (1) شکاف عملکرد در سیستم های کشت: برآورد، علل و اقدامات بسته، (2) تشدید اکولوژیکی تولید گیاه، (3) بهبود مدیریت آب و مواد مغذی در سیستم های تولید گیاه، (4) اثرات زیست محیطی تولید گیاه ، (5) تغییرات آب و هوایی و تولید گیاه و (6) واکنش جوامع گیاهی به شرایط آب و هوایی شدید.
لطفاً توجه داشته باشید که IJPP مقالاتی را با پیشینه ژنتیک و اصلاح نباتات، بیولوژی مولکولی گیاهی، بیوتکنولوژی گیاهی، و همچنین علم خاک، هواشناسی، فرآیند محصول و مدیریت پس از برداشت منتشر نمی کند، مگر اینکه به شدت به تولید گیاه در شرایط مزرعه مرتبط باشد. .
مقالات مربوط به گیاهان غیر از محصولات زراعی و علوفه (مانند گیاهان باغی، دارویی، زینتی و سبزیجات) و مقالات مبتنی بر آزمایشات محیطی کنترل شده در نظر گرفته نمی شوند. همچنین، آزمایشات میدانی باید حداقل شامل دو سال و/یا دو محیط باشد.