تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Sugar Journal


انگلستان
کشور
۰٫۰۷۷
Impact Factor
0020-8841
ISSN
0020-8841
e-ISSN
1969 تا 1985 و 1989 و 1996 تا 2018 و 2020 تا کنون
مدت فعالیت
International Media Ltd.
ناشر
internationalsugarjournal.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله بین المللی شکر که برای اولین بار در سال 1869 منتشر شد، یک مجله فنی-تجارتی است که بر روی آخرین پیشرفت ها در فناوری شکر و صنعت شکر تمرکز دارد. این مجله از پیشرفت‌های علمی و فنی در تولید محصولات کشاورزی تا تولید کریستال شکر و همچنین مسائل اقتصادی، تجاری و سیاستی در بر می‌گیرد. موضوعات اصلی عبارتند از:

• تولید نیشکر و چغندرقند
• عملیات جلویی
• تولید نیشکر و چغندر قند
• تصفیه شکر
• اقتصاد، تجارت و قانون گذاری و
• انرژی های تجدیدپذیر زیستی (تولید همزمان، سوخت های زیستی و محصولات زیستی)

موضوعات مرتبط، یعنی تجزیه و تحلیل، ابزار دقیق، تجهیزات و ماشین آلات، استفاده های غذایی و غیرغذایی از شکر و شیرین کننده های جایگزین نیز تمرکز مجله را تشکیل می دهند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید