نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
International Sugar Journal
انگلستان | کشور |
۰٫۰۷۷ | Impact Factor |
0020-8841 | ISSN |
0020-8841 | e-ISSN |
1969 تا 1985 و 1989 و 1996 تا 2018 و 2020 تا کنون | مدت فعالیت |
International Media Ltd. | ناشر |
internationalsugarjournal.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی شکر که برای اولین بار در سال 1869 منتشر شد، یک مجله فنی-تجارتی است که بر روی آخرین پیشرفت ها در فناوری شکر و صنعت شکر تمرکز دارد. این مجله از پیشرفتهای علمی و فنی در تولید محصولات کشاورزی تا تولید کریستال شکر و همچنین مسائل اقتصادی، تجاری و سیاستی در بر میگیرد. موضوعات اصلی عبارتند از:
• تولید نیشکر و چغندرقند
• عملیات جلویی
• تولید نیشکر و چغندر قند
• تصفیه شکر
• اقتصاد، تجارت و قانون گذاری و
• انرژی های تجدیدپذیر زیستی (تولید همزمان، سوخت های زیستی و محصولات زیستی)
موضوعات مرتبط، یعنی تجزیه و تحلیل، ابزار دقیق، تجهیزات و ماشین آلات، استفاده های غذایی و غیرغذایی از شکر و شیرین کننده های جایگزین نیز تمرکز مجله را تشکیل می دهند.