| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Sugar Journal
| انگلستان | کشور |
| ۰٫۰۷۷ | Impact Factor |
| 0020-8841 | ISSN |
| 0020-8841 | e-ISSN |
| 1969 تا 1985 و 1989 و 1996 تا 2018 و 2020 تا کنون | مدت فعالیت |
| International Media Ltd. | ناشر |
| internationalsugarjournal.com | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Sugar Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله بین المللی شکر که برای اولین بار در سال 1869 منتشر شد، یک مجله فنی-تجارتی است که بر روی آخرین پیشرفت ها در فناوری شکر و صنعت شکر تمرکز دارد. این مجله از پیشرفتهای علمی و فنی در تولید محصولات کشاورزی تا تولید کریستال شکر و همچنین مسائل اقتصادی، تجاری و سیاستی در بر میگیرد. موضوعات اصلی عبارتند از:
• تولید نیشکر و چغندرقند
• عملیات جلویی
• تولید نیشکر و چغندر قند
• تصفیه شکر
• اقتصاد، تجارت و قانون گذاری و
• انرژی های تجدیدپذیر زیستی (تولید همزمان، سوخت های زیستی و محصولات زیستی)
موضوعات مرتبط، یعنی تجزیه و تحلیل، ابزار دقیق، تجهیزات و ماشین آلات، استفاده های غذایی و غیرغذایی از شکر و شیرین کننده های جایگزین نیز تمرکز مجله را تشکیل می دهند.