تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Iranian Journal Of Fisheries Sciences


ایران
کشور
۰٫۸۰۱
Impact Factor
1562-2916
ISSN
1562-2916
e-ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Iranian Fisheries Research Organization
ناشر
jifro.ir
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

1- زیست گونه های مختلف (شامل جانوران و گونه های گیاهی) در اکوسیستم های مختلف آبی.

2- بهداشت و بیماری های آبزیان.

3- تعیین ذخایر و زمان و مکان مشخص صید و بهره برداری مطمئن برای توسعه پایدار.

4- روش های تکثیر و پرورش منابع آبزی با ارزش.

5- ارزيابي ذخاير آبزيان و روشهاي ذخيره سازي گونه هاي پر ارزش و پيشنهاد ميزان، مناطق و زمان رهاسازي سيب زميني ماهي و ساير موجودات آبزي.

6- عوامل آلاینده و اثرات آنها بر محیط زیست گونه های آبزی.

7- تغذیه و تغذیه در موجودات آبزی.

8- فرآوری ماهی و تولید محصولات جدید.

9- جنبه های اقتصادی و اجتماعی شیلات.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید