نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
ایران | کشور |
1735-7756 | ISSN |
2252-0694 | e-ISSN |
2019 تا کنون | مدت فعالیت |
National Nutrition and Food Technology Research Institute | ناشر |
nsft.sbmu.ac.ir | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، فصلنامه علمی رسمی پژوهشکده ملی تغذیه و فناوری غذایی (NNFTRI) است. این مجله تحقیقات چند رشته ای در مورد تغذیه و فناوری مواد غذایی را پوشش می دهد. IJNSFT تحقیقات اصلی، مقالات مروری، ارتباطات کوتاه و نامههایی را به سردبیر منتشر میکند که قبلاً منتشر نشده یا به طور همزمان برای انتشار در جاهای دیگر از جمله مجلات ملی و بینالمللی ارسال نشده است.