تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology


ایران
کشور
1735-7756
ISSN
2252-0694
e-ISSN
2019 تا کنون
مدت فعالیت
National Nutrition and Food Technology Research Institute
ناشر
nsft.sbmu.ac.ir
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، فصلنامه علمی رسمی پژوهشکده ملی تغذیه و فناوری غذایی (NNFTRI) است. این مجله تحقیقات چند رشته ای در مورد تغذیه و فناوری مواد غذایی را پوشش می دهد. IJNSFT تحقیقات اصلی، مقالات مروری، ارتباطات کوتاه و نامه‌هایی را به سردبیر منتشر می‌کند که قبلاً منتشر نشده یا به طور همزمان برای انتشار در جاهای دیگر از جمله مجلات ملی و بین‌المللی ارسال نشده است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید