نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Iranian Journal Of Public Health
ایران | کشور |
۱٫۴۲۹ | Impact Factor |
2251-6085 | ISSN |
2251-6093 | e-ISSN |
1973 تا 1980 و 1987 و 2004 تا کنون | مدت فعالیت |
Iranian Public Health Association | ناشر |
ijph.tums.ac.ir | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Iranian Journal of Public Health ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله سلامت عمومی ایران از سال 1971 بهعنوان تنها مجله در تمامی حوزههای بهداشتی با توزیع گسترده (از جمله WHO در ژنو و قاهره) به دو زبان (انگلیسی و فارسی) به طور مداوم منتشر میشود. از شماره 2001 مجله فقط به زبان انگلیسی منتشر می شود. در طول 41 سال گذشته بیش از 2000 مقاله علمی پژوهشی، نتایج فعالیت ها، نظرسنجی ها و خدمات بهداشتی در این مجله منتشر شده است. برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون محققین محترم، از ژانویه 2012، مجله به صورت ماهانه منتشر می شود. امیدوارم این به ارتقای سطح دانش جهانی کمک کند. موضوعات اصلی که مجله مورد استقبال قرار می گیرد عبارتند از: اخلاق زیستی، بلایا و سلامت، حشره شناسی، اپیدمیولوژی، بهداشت و محیط زیست، اقتصاد سلامت، خدمات بهداشتی، ایمنی شناسی، ژنتیک پزشکی، سلامت روان، میکروبیولوژی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی، بهداشت حرفه ای، بهداشت دهان و دندان. . ما بسیار خوشحال خواهیم شد که مقالات اصلی، مقالات مروری، ارتباطات کوتاه، گزارش های موردی و نامه های علمی به سردبیر در زمینه های تحقیقاتی ذکر شده در بالا را دریافت کنیم.