نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Italian Journal Of Animal Science
انگلستان | کشور |
۲٫۲۱۷ | Impact Factor |
1594-4077 | ISSN |
1828-051X | e-ISSN |
2002 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Italian Journal of Animal Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله ایتالیایی علوم جانوری یک مجله بین المللی با دسترسی آزاد است که تحقیقات اصلی، بررسی ها و ارتباطات کوتاه را منتشر می کند.
این مجله به عنوان مطالعه ضروری برای دانشمندان حیوانات، تکنسین ها و همه کسانی که در مورد تولیدات حیوانی تحقیق می کنند عمل می کند.
این مجله ارسال های مرتبط بین المللی را در مورد موضوعات زیر تشویق می کند:
• کیفیت و ایمنی مواد غذایی مشتق شده از حیوانات
• ژنتیک و اصلاح نژاد حیوانات
• آبزی پروری، طیور، حیوانات همدم و شکار وحشی
• سیستم های دامداری، مدیریت و محیط زیست
• تغذیه و تغذیه غیر نشخوارکنندگان یا نشخوارکنندگان
• فیزیولوژی تولید و زیست شناسی عملکردی حیوانات پرورشی، همراه و شکار وحشی.
• رفتار حیوانات
• رفاه حیوانات
• مطالعات in vitro که برای دام های پرورشی کاربرد دارد
نسخه های خطی باید به موضوعاتی بر اساس تحقیقات در سطوح مولکولی، سلولی، اندام، حیوانات کامل و سیستم تولید بپردازند. نسخههای خطی در مورد تجزیه و تحلیل و ترکیبات شیر یا گوشت باید ارتباط مستقیمی با سیستم تولید دام، کیفیت محصول، تغذیه/تغذیه حیوانات، ژنتیک حیوانات یا اصلاح نژاد داشته باشند. نسخههای خطی توصیفکننده مدلهای حیوانات آزمایشگاهی در جایی در نظر گرفته میشوند که این مطالعه مزایای بالقوه برای دامهای پرورشی را برجسته میکند.