تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Italian Journal Of Food Science


ایتالیا
کشور
۰٫۸۷۵
Impact Factor
1120-1770
ISSN
2239-5687
e-ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
Codon Publications
ناشر
www.chiriottieditori.it
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Italian Journal of Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

"ژورنال ایتالیایی علوم غذایی" یک مجله بین المللی است که مقالات اصلی، پایه و کاربردی، بررسی ها، ارتباطات کوتاه، نظرسنجی ها و نظرات در مورد علوم و فناوری مواد غذایی را با اشاره خاص به منطقه مدیترانه منتشر می کند. دامنه گسترده آن شامل تولید مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، مدیریت مواد غذایی، کیفیت مواد غذایی، ماندگاری، پذیرش مصرف کننده از مواد غذایی، ایمنی و تغذیه مواد غذایی، انرژی و جنبه های زیست محیطی پردازش مواد غذایی در کل چرخه زندگی است.
بررسی ها و نظرسنجی ها در مورد موضوعات خاص مرتبط با پیشرفت صنایع غذایی مدیترانه به ویژه مورد استقبال قرار می گیرد.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید