نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Italian Journal Of Food Science
ایتالیا | کشور |
۰٫۸۷۵ | Impact Factor |
1120-1770 | ISSN |
2239-5687 | e-ISSN |
1996 تا کنون | مدت فعالیت |
Codon Publications | ناشر |
www.chiriottieditori.it | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
"ژورنال ایتالیایی علوم غذایی" یک مجله بین المللی است که مقالات اصلی، پایه و کاربردی، بررسی ها، ارتباطات کوتاه، نظرسنجی ها و نظرات در مورد علوم و فناوری مواد غذایی را با اشاره خاص به منطقه مدیترانه منتشر می کند. دامنه گسترده آن شامل تولید مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، مدیریت مواد غذایی، کیفیت مواد غذایی، ماندگاری، پذیرش مصرف کننده از مواد غذایی، ایمنی و تغذیه مواد غذایی، انرژی و جنبه های زیست محیطی پردازش مواد غذایی در کل چرخه زندگی است.
بررسی ها و نظرسنجی ها در مورد موضوعات خاص مرتبط با پیشرفت صنایع غذایی مدیترانه به ویژه مورد استقبال قرار می گیرد.