نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin
فرانسه | کشور |
1151-0285 | ISSN |
1996 تا 2017 | مدت فعالیت |
Vigne et Vin Publications Internationales | ناشر |
www.mon-viti.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
خاتمه دادن.
مفهوم Oeno-One برای نوآوری در نظر گرفته شده است. این مجله مستقل از ناشران خصوصی کار می کند و همه مقالات را به صورت آنلاین و در دسترس آزاد قرار می دهد. بنابراین بهترین دید ممکن را برای نویسندگان مقالات و بهترین دسترسی ممکن را برای محققان تضمین می کند.
OENO-One تحقیقات اصلی را در مورد موضوعات علمی مختلف مانند ژنتیک یا فیزیولوژی انگور، گیاه شناسی یا میکروبیولوژی منتشر می کند، اما برای رشته های اقتصادی و اجتماعی مرتبط با این بخش نیز آزاد است.