نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Agricultural & Environmental Ethics
هلند | کشور |
۱٫۷۲۷ | Impact Factor |
۱٫۹۸۹ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1187-7863 | ISSN |
1573-322X | e-ISSN |
1991 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله تحقیقاتی را در مورد روابط انسان با حیوانات، محیط زیست و غذا منتشر می کند. JAGE تحلیلهای اخلاقی و سیاسی دقیق و مبتنی بر زمینهای را در مورد مسائل کشاورزی و زیستمحیطی تشویق میکند که به ویژه به مسائل قدرت، برابری و عدالت توجه دارند. هدف این مقالات باید اطلاع رسانی درباره تصمیمات، اقدامات، اقدامات حمایتی و ابتکارات آموزشی کشاورزی و سیاست های زیست محیطی باشد.
مجله از مطالب ارسالی در مورد:
i شیوه های کشاورزی و زیست محیطی پایدار
ii. عدالت غذایی و حاکمیت غذایی
III. عدالت زیست محیطی و عدالت آب و هوا
IV روابط قدرت بین گروه های درگیر در کشاورزی و بین گروه هایی که به دنبال رسیدگی به مسائل کشاورزی و زیست محیطی هستند
v. سیاست های ملی یا بین المللی در مورد کشاورزی یا محیط زیست
vi. رفاه حیوانات
vii. مقررات فن آوری ها (از جمله بیوتکنولوژی) که برای حل مشکلات کشاورزی یا زیست محیطی در نظر گرفته شده است
viii ایمنی، در دسترس بودن، و مقرون به صرفه بودن غذا و خوراک
ix وظایف سازمان های نظارتی کشاورزی و محیط زیست
ایکس. مسئولیت های حرفه ای تولیدکنندگان کشاورزی، دامپزشکان، دانشمندان کشاورزی و دانشمندان محیط زیست
xi شیوه های تولید دانش با توجه به کشاورزی و محیط زیست
xii. اصلاح اکوسیستم ها