نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Agricultural And Food Chemistry
آمریکا | کشور |
۵٫۲۷۹ | Impact Factor |
0021-8561 | ISSN |
1520-5118 | e-ISSN |
1908 و 1953 تا کنون | مدت فعالیت |
American Chemical Society | ناشر |
pubs.acs.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، تحقیقات اصلی با کیفیت بالا و پیشرفته را منتشر می کند که نشان دهنده مطالعات کامل و پیشرفت های تحقیقاتی در مورد شیمی و بیوشیمی کشاورزی و مواد غذایی است. این مجله همچنین مقالاتی با شیمی و/یا بیوشیمی را به عنوان یک جزء اصلی همراه با ارزیابی بیولوژیکی/حسی/تغذیه ای/سم شناسی مرتبط با کشاورزی و/یا مواد غذایی تشویق می کند.