تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI آگوست ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم شهریور ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت شهریور ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI سپتامبر ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم شهریور ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Journal of Agricultural and Food Industrial Organization


آلمان
کشور
1542-0485
ISSN
2003 تا کنون
مدت فعالیت
Walter de Gruyter
ناشر
www.degruyter.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی آگوست ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

مجله سازمان صنایع کشاورزی و غذایی (JAFIO) یک انجمن منحصر به فرد برای تحقیقات تجربی و نظری در سازمان های صنعتی با تمرکز ویژه بر صنایع کشاورزی و غذایی در سراسر جهان است.

از آنجایی که تمرکز، صنعتی شدن، و جهانی شدن به تغییر شکل روابط افقی و عمودی در زنجیره تامین مواد غذایی ادامه می‌دهند، اقتصاددانان کشاورزی در حال تجدید نظر در دیدگاه‌های خود در مورد بازارهای سنتی و همچنین ابزارهای تحلیل خود هستند. هسته اصلی این تجدید نظر، تعاملات استراتژیک بین مدیران و نمایندگان، وابستگی متقابل استراتژیک بین شرکت‌های رقیب، و سیاست تجاری استراتژیک بین کشورهای رقیب است، همه در شرایطی که با ساختارهای اطلاعاتی ناقص و/یا ناقص مواجه است. بیوتکنولوژی، تجارت الکترونیک و همچنین تغییر تمرکز از کالاهای خام کشاورزی به محصولات مارک دار را به آن اضافه کنید، و نتیجه این است که یک اقتصاد کشاورزی «جدید» برای کشاورزی «جدید» پیچیده‌تر مورد نیاز است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید