تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Applied Botany And Food Quality


آلمان
کشور
۱٫۴۵۱
Impact Factor
1439-040X
ISSN
1439-040X
e-ISSN
2004 تا کنون
مدت فعالیت
Julius Kühn-Institut Federal Research Center for Cultivated Plants
ناشر
ojs.openagrar.de
سایت مجله
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است.
1613-9216
(ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Applied Botany and Food Quality ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله گیاه شناسی کاربردی و کیفیت غذا (JABFQ) یک مجله بین المللی با دسترسی آزاد است که به تحقیقات کاربردی در گیاه شناسی و کیفیت مواد غذایی گیاهی اختصاص دارد. هدف این مجله فراهم کردن بستری برای دانشمندان برای انتشار نتایج اخیر تحقیقات گیاهی کاربردی در زمینه‌های به عنوان مثال است. فیزیولوژی گیاهی و اکولوژی گیاهی، بیوتکنولوژی گیاهی، اصلاح و کشت گیاهان، گیاهپزشکی، تغذیه گیاهی، تنش و مقاومت گیاه، میکروبیولوژی گیاهی، تجزیه و تحلیل گیاهی (از جمله تکنیک های -omics)، و شیمی مواد غذایی گیاهی. در این زمینه‌ها، انتظار می‌رود نسخه‌های خطی تمرکز واضحی بر جنبه‌های گیاه‌شناسی و کیفیت گیاهی داشته باشند و حاوی اطلاعات جدید و نوآورانه بر اساس روش‌های پیشرفته باشند.
نویسندگان باید فرضیه های تحقیق خاص خود را به وضوح بیان و ارزیابی کنند و نتایج خود را در یک چارچوب مفهومی قرار دهند. نتایج تحقیق باید کاربرد کلی داشته باشد، نباید ماهیت تاییدی محض داشته باشد و فقط اهمیت محلی نداشته باشد. تازگی و اهمیت کار باید به اندازه کافی توسط نویسندگان مورد بحث قرار گیرد. JABFQ مقالاتی را در مورد استفاده از روش استاندارد بر روی گونه یا رقم جدید تنها در صورتی منتشر خواهد کرد که نتایج به طور انتقادی ارزیابی شده و در زمینه مطالعات قبلاً منتشر شده قرار گیرند. مشارکت‌هایی که بر تحقیقات زراعی خالص مرتبط با زمینه‌های بالا تأکید می‌کنند و فناوری‌های فرآوری مواد غذایی یا تحقیقات روی گیاهان پزشکی را با تمرکز بر جنبه‌های دارویی و نه گیاه‌شناسی توصیف می‌کنند، برای انتشار نامناسب هستند.
مقالات پذیرفته شده معمولاً 6 تا 8 هفته پس از پذیرش پس از حروفچینی به صورت آنلاین منتشر می شوند و برای همه آزادانه در دسترس است. JABFQ مقالات و نقدهای اصلی را منتشر می کند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید