نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Applied Botany And Food Quality
آلمان | کشور |
۱٫۴۵۱ | Impact Factor |
1439-040X | ISSN |
1439-040X | e-ISSN |
2004 تا کنون | مدت فعالیت |
Julius Kühn-Institut Federal Research Center for Cultivated Plants | ناشر |
ojs.openagrar.de | سایت مجله |
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است. | |
1613-9216 | (ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Applied Botany and Food Quality ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله گیاه شناسی کاربردی و کیفیت غذا (JABFQ) یک مجله بین المللی با دسترسی آزاد است که به تحقیقات کاربردی در گیاه شناسی و کیفیت مواد غذایی گیاهی اختصاص دارد. هدف این مجله فراهم کردن بستری برای دانشمندان برای انتشار نتایج اخیر تحقیقات گیاهی کاربردی در زمینههای به عنوان مثال است. فیزیولوژی گیاهی و اکولوژی گیاهی، بیوتکنولوژی گیاهی، اصلاح و کشت گیاهان، گیاهپزشکی، تغذیه گیاهی، تنش و مقاومت گیاه، میکروبیولوژی گیاهی، تجزیه و تحلیل گیاهی (از جمله تکنیک های -omics)، و شیمی مواد غذایی گیاهی. در این زمینهها، انتظار میرود نسخههای خطی تمرکز واضحی بر جنبههای گیاهشناسی و کیفیت گیاهی داشته باشند و حاوی اطلاعات جدید و نوآورانه بر اساس روشهای پیشرفته باشند.
نویسندگان باید فرضیه های تحقیق خاص خود را به وضوح بیان و ارزیابی کنند و نتایج خود را در یک چارچوب مفهومی قرار دهند. نتایج تحقیق باید کاربرد کلی داشته باشد، نباید ماهیت تاییدی محض داشته باشد و فقط اهمیت محلی نداشته باشد. تازگی و اهمیت کار باید به اندازه کافی توسط نویسندگان مورد بحث قرار گیرد. JABFQ مقالاتی را در مورد استفاده از روش استاندارد بر روی گونه یا رقم جدید تنها در صورتی منتشر خواهد کرد که نتایج به طور انتقادی ارزیابی شده و در زمینه مطالعات قبلاً منتشر شده قرار گیرند. مشارکتهایی که بر تحقیقات زراعی خالص مرتبط با زمینههای بالا تأکید میکنند و فناوریهای فرآوری مواد غذایی یا تحقیقات روی گیاهان پزشکی را با تمرکز بر جنبههای دارویی و نه گیاهشناسی توصیف میکنند، برای انتشار نامناسب هستند.
مقالات پذیرفته شده معمولاً 6 تا 8 هفته پس از پذیرش پس از حروفچینی به صورت آنلاین منتشر می شوند و برای همه آزادانه در دسترس است. JABFQ مقالات و نقدهای اصلی را منتشر می کند.