نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Aquatic Food Product Technology
آمریکا | کشور |
۱٫۷۶۷ | Impact Factor |
۱٫۶۲۸ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
1049-8850 | ISSN |
1547-0636 | e-ISSN |
1992 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله فناوری محصولات غذایی آبزی مقالات تحقیقاتی، ارتباطات کوتاه و مقالات مروری در مورد کاربرد علم و فناوری و بیوتکنولوژی در تمام جنبههای تحقیق، نوآوری، تولید و توزیع محصولات غذایی منشاء گرفته از آبهای دریایی و آب شیرین منتشر میکند. جهان این مجله مقالاتی در مورد جنبههای مختلف علوم پایه و کاربردی در موضوعات مرتبط با موارد زیر ارائه میکند: شیوههای برداشت و جابجایی پردازش با فناوریهای سنتی و جدید تبرید و بستهبندی انجماد و ذخیرهسازی ایمنی و قابلیت ردیابی استفاده از محصول جانبی نگرش مصرفکننده نسبت به غذای آبزی. محصولات آبزی مرتبط با شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی و مهندسی، مانند تمام گیاهان و جانوران محیط های آبی، از جمله جلبک های دریایی و گونه های کم استفاده که مستقیماً برای مصرف انسان یا استفاده های جایگزین استفاده می شوند. ویژگیهای ویژه این مجله شامل سرمقالههای مهمان توسط متخصصان در زمینههای خود و بررسی کتابهایی است که طیف وسیعی از موضوعات را پوشش میدهد. بیانیه بررسی همتایان: همه دستنوشتههای ارسالی مشمول ارزیابی اولیه توسط ویراستاران میشوند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی میشوند. همه بررسیهای همتا دوسو کور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 USA نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.