تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Aquatic Food Product Technology



Journal Of Aquatic Food Product Technology

آمریکا
کشور
۱٫۷۶۷
Impact Factor
۱٫۶۲۸
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1049-8850
ISSN
1547-0636
e-ISSN
1992 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله فناوری محصولات غذایی آبزی مقالات تحقیقاتی، ارتباطات کوتاه و مقالات مروری در مورد کاربرد علم و فناوری و بیوتکنولوژی در تمام جنبه‌های تحقیق، نوآوری، تولید و توزیع محصولات غذایی منشاء گرفته از آب‌های دریایی و آب شیرین منتشر می‌کند. جهان این مجله مقالاتی در مورد جنبه‌های مختلف علوم پایه و کاربردی در موضوعات مرتبط با موارد زیر ارائه می‌کند: شیوه‌های برداشت و جابجایی پردازش با فناوری‌های سنتی و جدید تبرید و بسته‌بندی انجماد و ذخیره‌سازی ایمنی و قابلیت ردیابی استفاده از محصول جانبی نگرش مصرف‌کننده نسبت به غذای آبزی. محصولات آبزی مرتبط با شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی و مهندسی، مانند تمام گیاهان و جانوران محیط های آبی، از جمله جلبک های دریایی و گونه های کم استفاده که مستقیماً برای مصرف انسان یا استفاده های جایگزین استفاده می شوند. ویژگی‌های ویژه این مجله شامل سرمقاله‌های مهمان توسط متخصصان در زمینه‌های خود و بررسی کتاب‌هایی است که طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می‌دهد. بیانیه بررسی همتایان: همه دستنوشته‌های ارسالی مشمول ارزیابی اولیه توسط ویراستاران می‌شوند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می‌شوند. همه بررسی‌های همتا دوسو کور است و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشارات: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 USA نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید