تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Biomedical Optics


آمریکا
کشور
۳٫۱۷
Impact Factor
1083-3668
ISSN
1560-2281
e-ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
SPIE
ناشر
www.spiedigitallibrary.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Engineering, Computing & Technology
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ژورنال اپتیک زیست پزشکی (JBO) یک مجله با دسترسی آزاد است که مقالات بررسی شده در مورد نوآوری ها در سیستم های نوری و تکنیک هایی را منتشر می کند که مراقبت های بهداشتی را بهبود می بخشد و منجر به اکتشافات در تحقیقات زیست پزشکی می شود. رشد قابلیت‌های فناوری نوری زیست‌پزشکی زمینه‌های جدیدی از کنتراست، وضوح و ظرفیت طیفی را در تصویربرداری و سنجش ایجاد کرده است که کاربردهای گسترده‌ای را در سراسر زیست‌شناسی و پزشکی ممکن ساخته است. موضوعات مناسب برای JBO شامل مطالعات عمیق قابل توجهی از موارد زیر است:

اکتشافات اساسی جدید در دستگاه های نوری زیست پزشکی برای تصویربرداری یا سنجش با استفاده از: طیف سنجی نوری، طیف سنجی مادون قرمز نزدیک، فوتوآکوستیک، میکروسکوپ، انسجام نوری، توموگرافی، فلورسانس، فسفرسانس، الاستوگرافی، فراطیفی، با استفاده از ویژگی های منحصر به فرد اپتیک مانند اپتیک، فضایی، فضایی، تداخل، قطبی شدن، یا طبیعت کوانتومی؛
افزایش دانش برهمکنش نور-بافت، از طریق مدل‌های انتقال نظری مانند مونت کارلو، روش‌های انتشار، الکترومغناطیسی و تجربی، و از طریق روش‌های فیزیکی برای مدل‌سازی برهمکنش‌های نور-بافت مانند فانتوم‌های شبیه‌سازی بافت.
پیشرفت‌های محاسباتی در پردازش تصویر و سیگنال نوری، و بازسازی تصویر، از جمله روش‌های جدید در یادگیری ماشین و هوش مصنوعی که بینش در مورد ابزار، تشخیص یا ارزش عملکرد را بهبود می‌بخشد.
سیستم‌های نوری پزشکی جدید مورد استفاده در مطالعات قطعی حیوانی یا انسانی یا آزمایش‌های بالینی که می‌توانند با طراحی یا نوآوری نوری خود بر میدان تأثیر بگذارند، از جمله اکتشافات و پیشرفت‌های فنی در اپتیک که از فن‌آوری‌های موبایل، راه دور، پوشیدنی یا کاشتنی که می‌تواند سلامت را بهبود بخشد. و تندرستی؛
اکتشافات در فوتونیک، نانوفوتونیک، پلاسمونیک، حسگرهای زیستی و گزارشگرهای نوری که ارتباط مستقیمی با نیازها یا کاربردهای زیست پزشکی دارند؛ و غیره.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید