تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Cereal Science



Journal Of Cereal Science

آمریکا
کشور
۳٫۶۱۶
Impact Factor
۳٫۸۹۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0733-5210
ISSN
1095-9963
e-ISSN
1983 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.sciencedirect.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله علوم غلات در سال 1983 به منظور ارائه یک انجمن بین المللی برای
انتشار مقالات تحقیقاتی اصیل و معتبر که تمام جنبه های علم غلات مرتبط با کیفیت عملکردی و تغذیه ای غلات (غلات واقعی – اعضای خانواده Poaceae و شبه غلات نشاسته ای – اعضای خانواده Amaranthaceae، Chenopodiaceae و Polygonaceae) و محصولات آنها را پوشش می دهد. ، در رابطه با غلات مورد استفاده.
این مجله همچنین مقالات مروری مختصر و انتقادی را در ارزیابی وضعیت و جهت‌گیری‌های آینده حوزه‌های خاص علم غلات و ارتباطات کوتاه منتشر می‌کند که اخبار پیشرفت‌های مهم در تحقیقات را ارائه می‌دهد. هدف این مجله موضوعی بودن و ارائه پوشش جامع پیشرفت در این زمینه است
یادداشت
مجله علوم غلات برای پیشبرد مفاهیم علمی در علم غلات وجود دارد و محتوای مقالات منتشر شده در آن باید با این هدف سازگار باشد.
دستنوشته ها نباید صرفاً توصیفی یا تأییدی باشند، بلکه باید مبتکرانه، بدیع باشند و بینش جدیدی را در مورد تحقیقات علم غلات ارائه دهند.
نسخه‌های خطی که فقط به موضوعات محدود و علاقه‌مند محلی می‌پردازند برای بررسی ارسال نمی‌شوند مگر اینکه اطلاعات ارائه‌شده نشان داده شود که کاربرد عمومی دارند.
نسخه‌های خطی که برنامه‌شان اتفاقاً مربوط به غلات است، اما بینش‌ها عمدتاً در حوزه‌ای غیرمرتبط از علم یا فناوری است، معمولاً در نظر گرفته نمی‌شوند.
زمینه های تحقیقاتی عبارتند از:

ترکیب و تجزیه و تحلیل دانه های غلات در رابطه با کیفیت در استفاده نهایی.
مورفولوژی، بیوشیمی و بیوفیزیک دانه های غلات مرتبط با ویژگی های عملکردی و تغذیه ای؛
ساختار و خواص فیزیکوشیمیایی اجزای مهم عملکردی و تغذیه ای غلات مانند پلی ساکاریدها، پروتئین ها، روغن ها، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی؛
جنبه های عملکردی، تغذیه ای و ایمنی غذاها و نوشیدنی های مبتنی بر غلات؛
ژنتیک و ژنومیک عملکردی از آنجا که به کیفیت استفاده نهایی مربوط می شود.
زراعت و آسیب شناسی محصولات غلات در صورت وجود رابطه معنادار با خواص مصرف نهایی دانه غلات.
محصولات صنعتی (مانند مشتقات پلی ساکاریدی نشاسته ای و غیر نشاسته ای، کنسانتره های پروتئینی و ایزوله ها) از دانه های غلات و علم آنها؛
ذخیره سازی غلات و مشتقات غلات و اثرات آن بر کیفیت تغذیه ای و عملکردی.


مجله علوم غلات یک مجله رسمی انجمن بین المللی علوم و فناوری غلات (ICC) است https://www.icc.or.at/
مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می‌کنیم، مانند فایل‌های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف‌های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید.
اطلاعات نویسنده (1 سپتامبر 2018)
لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید