نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Cereal Science
آمریکا | کشور |
۳٫۶۱۶ | Impact Factor |
۳٫۸۹۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
0733-5210 | ISSN |
1095-9963 | e-ISSN |
1983 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.sciencedirect.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم غلات در سال 1983 به منظور ارائه یک انجمن بین المللی برای
انتشار مقالات تحقیقاتی اصیل و معتبر که تمام جنبه های علم غلات مرتبط با کیفیت عملکردی و تغذیه ای غلات (غلات واقعی – اعضای خانواده Poaceae و شبه غلات نشاسته ای – اعضای خانواده Amaranthaceae، Chenopodiaceae و Polygonaceae) و محصولات آنها را پوشش می دهد. ، در رابطه با غلات مورد استفاده.
این مجله همچنین مقالات مروری مختصر و انتقادی را در ارزیابی وضعیت و جهتگیریهای آینده حوزههای خاص علم غلات و ارتباطات کوتاه منتشر میکند که اخبار پیشرفتهای مهم در تحقیقات را ارائه میدهد. هدف این مجله موضوعی بودن و ارائه پوشش جامع پیشرفت در این زمینه است
یادداشت
مجله علوم غلات برای پیشبرد مفاهیم علمی در علم غلات وجود دارد و محتوای مقالات منتشر شده در آن باید با این هدف سازگار باشد.
دستنوشته ها نباید صرفاً توصیفی یا تأییدی باشند، بلکه باید مبتکرانه، بدیع باشند و بینش جدیدی را در مورد تحقیقات علم غلات ارائه دهند.
نسخههای خطی که فقط به موضوعات محدود و علاقهمند محلی میپردازند برای بررسی ارسال نمیشوند مگر اینکه اطلاعات ارائهشده نشان داده شود که کاربرد عمومی دارند.
نسخههای خطی که برنامهشان اتفاقاً مربوط به غلات است، اما بینشها عمدتاً در حوزهای غیرمرتبط از علم یا فناوری است، معمولاً در نظر گرفته نمیشوند.
زمینه های تحقیقاتی عبارتند از:
ترکیب و تجزیه و تحلیل دانه های غلات در رابطه با کیفیت در استفاده نهایی.
مورفولوژی، بیوشیمی و بیوفیزیک دانه های غلات مرتبط با ویژگی های عملکردی و تغذیه ای؛
ساختار و خواص فیزیکوشیمیایی اجزای مهم عملکردی و تغذیه ای غلات مانند پلی ساکاریدها، پروتئین ها، روغن ها، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی؛
جنبه های عملکردی، تغذیه ای و ایمنی غذاها و نوشیدنی های مبتنی بر غلات؛
ژنتیک و ژنومیک عملکردی از آنجا که به کیفیت استفاده نهایی مربوط می شود.
زراعت و آسیب شناسی محصولات غلات در صورت وجود رابطه معنادار با خواص مصرف نهایی دانه غلات.
محصولات صنعتی (مانند مشتقات پلی ساکاریدی نشاسته ای و غیر نشاسته ای، کنسانتره های پروتئینی و ایزوله ها) از دانه های غلات و علم آنها؛
ذخیره سازی غلات و مشتقات غلات و اثرات آن بر کیفیت تغذیه ای و عملکردی.
مجله علوم غلات یک مجله رسمی انجمن بین المللی علوم و فناوری غلات (ICC) است https://www.icc.or.at/
مزایا برای نویسندگان ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه میکنیم، مانند فایلهای PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیفهای ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید.
اطلاعات نویسنده (1 سپتامبر 2018)
لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید