تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Journal of Chinese Institute of Food Science and Technology


چین
کشور
1009-7848
ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
zhong guo shi pin xue bao bian ji bu
ناشر
zgspxb.cnjournals.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Chinese Institute of Food Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله موسسه علوم و صنایع غذایی چین (شماره سریال استاندارد بین المللی ISSN 1009-7848؛ شماره چینی CN 11-4528/TS) هر دو ماه یکبار توسط موسسه علوم و فناوری غذایی چین (CIFST) منتشر می شود. به عنوان مجله رسمی موسسه، هدف آن ارائه پیشرفت های به روز تحقیق و توسعه در علم و فناوری مواد غذایی به عنوان پایه معتبر صنایع غذایی مدرن در چین و ترویج تبادلات آکادمیک برای متخصصان داخلی و بین المللی مواد غذایی است. . مجله مؤسسه علوم و فناوری غذایی چین، انتشارات مواد غذایی از طرف صنعت غذای چین و مجلات هسته علمی و فناوری چین و مجلات هسته چینی سطح علم و فناوری است. توسط بسیاری از موسسات بازیابی متون معروف داخلی و خارجی مانند Index Engineering (EI)، Chemical Abstracts (CA)، Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Scopus، مجله پایگاه استنادی علوم چین (CSCD) و غیره گنجانده شده است. مطالب منظم مجله شامل گزارش های اصلی مطالعه، بررسی ها، تالار گفتمان حرفه ای، فعالیت های دانشگاهی، اخبار فناوری، اطلاعات CIFST و غیره است. موضوعات حوزه های مرتبط با زنجیره غذایی را پوشش می دهد: مواد اولیه، مواد تشکیل دهنده، فناوری، بسته بندی، ماشین آلات، روش های تشخیص، ایمنی و امنیت، گردش، استفاده همه جانبه، دستاوردهای مطالعه محصول جدید، گزارش آزمایش و تحقیق، پایان نامه تک نگاری توسعه صنایع غذایی و غذایی، و بررسی گرایش های بین المللی مصرف مواد غذایی، توسعه علم و فناوری غذایی، سیاست و مقررات غذایی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید