نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Journal of Chinese Institute of Food Science and Technology
چین | کشور |
1009-7848 | ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
zhong guo shi pin xue bao bian ji bu | ناشر |
zgspxb.cnjournals.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Chinese Institute of Food Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله موسسه علوم و صنایع غذایی چین (شماره سریال استاندارد بین المللی ISSN 1009-7848؛ شماره چینی CN 11-4528/TS) هر دو ماه یکبار توسط موسسه علوم و فناوری غذایی چین (CIFST) منتشر می شود. به عنوان مجله رسمی موسسه، هدف آن ارائه پیشرفت های به روز تحقیق و توسعه در علم و فناوری مواد غذایی به عنوان پایه معتبر صنایع غذایی مدرن در چین و ترویج تبادلات آکادمیک برای متخصصان داخلی و بین المللی مواد غذایی است. . مجله مؤسسه علوم و فناوری غذایی چین، انتشارات مواد غذایی از طرف صنعت غذای چین و مجلات هسته علمی و فناوری چین و مجلات هسته چینی سطح علم و فناوری است. توسط بسیاری از موسسات بازیابی متون معروف داخلی و خارجی مانند Index Engineering (EI)، Chemical Abstracts (CA)، Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Scopus، مجله پایگاه استنادی علوم چین (CSCD) و غیره گنجانده شده است. مطالب منظم مجله شامل گزارش های اصلی مطالعه، بررسی ها، تالار گفتمان حرفه ای، فعالیت های دانشگاهی، اخبار فناوری، اطلاعات CIFST و غیره است. موضوعات حوزه های مرتبط با زنجیره غذایی را پوشش می دهد: مواد اولیه، مواد تشکیل دهنده، فناوری، بسته بندی، ماشین آلات، روش های تشخیص، ایمنی و امنیت، گردش، استفاده همه جانبه، دستاوردهای مطالعه محصول جدید، گزارش آزمایش و تحقیق، پایان نامه تک نگاری توسعه صنایع غذایی و غذایی، و بررسی گرایش های بین المللی مصرف مواد غذایی، توسعه علم و فناوری غذایی، سیاست و مقررات غذایی.