تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Consumer Protection And Food Safety



Journal Of Consumer Protection And Food Safety

سوئیس
کشور
۱٫۱۷۷
Impact Factor
۱٫۱۰۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
1661-5751
ISSN
1661-5867
e-ISSN
2006 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله





مجله حمایت از مصرف کننده و ایمنی مواد غذایی (JCF)

JCF مقالات تحقیقاتی و نظرات اصلی با بازبینی همتا را منتشر می کند که اهمیت مستقیمی برای ایمنی غذا و خوراک دارند. این شامل بسته بندی مواد غذایی، محصولات مصرفی و همچنین محصولات محافظت از گیاه، میکروبیولوژی مواد غذایی، داروهای دامپزشکی، رفاه حیوانات و مهندسی ژنتیک است.

تمام مقالاتی که با بررسی همتایان منتشر می شوند باید به بهبود حمایت از سلامت مصرف کننده اختصاص داده شوند. از بررسی ها و بحث هایی که به تصمیمات قانونی و/یا نظارتی در رابطه با ارزیابی ریسک و مدیریت مسائل ایمنی غذا و خوراک بر اساس مبنای علمی می پردازند، استقبال می شود. این کتاب به خوانندگان بین‌المللی از دانشمندان، ارزیابی‌کنندگان ریسک و مدیران و دیگر متخصصان فعال در زمینه ایمنی غذا و خوراک و حفاظت از سلامت مصرف‌کننده می‌پردازد.

دست‌نوشته‌ها – ترجیحاً به زبان انگلیسی و همچنین به زبان آلمانی نوشته شده‌اند – به‌عنوان مقالات پژوهشی، مرورها، روش‌ها و ارتباطات کوتاه منتشر می‌شوند و باید جنبه‌هایی از جمله، اما نه محدود به موارد زیر را پوشش دهند:

·         عوامل مؤثر بر ایمنی غذا و خوراک

·         عوامل مؤثر بر حفاظت از سلامت مصرف کننده

·         عوامل مؤثر بر رفتار مصرف کننده

·         علم مواجهه با ارزیابی ریسک و مدیریت ریسک

·         جنبه‌های نظارتی مربوط به ایمنی غذا و خوراک، بسته‌بندی مواد غذایی، محصولات مصرفی، محصولات حفاظت از گیاه، میکروبیولوژی مواد غذایی، داروهای دامپزشکی، رفاه حیوانات و مهندسی ژنتیک

·         روشهای تحلیلی و اعتبارسنجی روش مربوط به کنترل غذا و فرآوری غذا.

JCF همچنین اخبار مهم و همچنین اطلاعیه ها و گزارش هایی در مورد نظارت اداری ارائه می دهد.

JCF توسط اداره فدرال حمایت از مصرف کننده و ایمنی غذا منتشر می شود و اطلاعاتی را برای مقامات و موسسات و همچنین سازمان ها و شرکت های دیگر، به ویژه در آلمان، بلکه در اتحادیه اروپا و در سراسر جهان ارائه می دهد.



داده های کتابشناختی
اولین بار در سال 2006 منتشر شد
1 جلد / سال، 4 شماره / جلد + 1-2 مکمل، تقریبا. 400 صفحه در هر جلد
فرمت: 21 × 27.9 سانتی متر
ISSN 1661-5751 (چاپ)
ISSN 1661-5867 (الکترونیکی)

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید