نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Consumer Protection And Food Safety
سوئیس | کشور |
۱٫۱۷۷ | Impact Factor |
۱٫۱۰۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1661-5751 | ISSN |
1661-5867 | e-ISSN |
2006 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله حمایت از مصرف کننده و ایمنی مواد غذایی (JCF)
JCF مقالات تحقیقاتی و نظرات اصلی با بازبینی همتا را منتشر می کند که اهمیت مستقیمی برای ایمنی غذا و خوراک دارند. این شامل بسته بندی مواد غذایی، محصولات مصرفی و همچنین محصولات محافظت از گیاه، میکروبیولوژی مواد غذایی، داروهای دامپزشکی، رفاه حیوانات و مهندسی ژنتیک است.
تمام مقالاتی که با بررسی همتایان منتشر می شوند باید به بهبود حمایت از سلامت مصرف کننده اختصاص داده شوند. از بررسی ها و بحث هایی که به تصمیمات قانونی و/یا نظارتی در رابطه با ارزیابی ریسک و مدیریت مسائل ایمنی غذا و خوراک بر اساس مبنای علمی می پردازند، استقبال می شود. این کتاب به خوانندگان بینالمللی از دانشمندان، ارزیابیکنندگان ریسک و مدیران و دیگر متخصصان فعال در زمینه ایمنی غذا و خوراک و حفاظت از سلامت مصرفکننده میپردازد.
دستنوشتهها – ترجیحاً به زبان انگلیسی و همچنین به زبان آلمانی نوشته شدهاند – بهعنوان مقالات پژوهشی، مرورها، روشها و ارتباطات کوتاه منتشر میشوند و باید جنبههایی از جمله، اما نه محدود به موارد زیر را پوشش دهند:
· عوامل مؤثر بر ایمنی غذا و خوراک
· عوامل مؤثر بر حفاظت از سلامت مصرف کننده
· عوامل مؤثر بر رفتار مصرف کننده
· علم مواجهه با ارزیابی ریسک و مدیریت ریسک
· جنبههای نظارتی مربوط به ایمنی غذا و خوراک، بستهبندی مواد غذایی، محصولات مصرفی، محصولات حفاظت از گیاه، میکروبیولوژی مواد غذایی، داروهای دامپزشکی، رفاه حیوانات و مهندسی ژنتیک
· روشهای تحلیلی و اعتبارسنجی روش مربوط به کنترل غذا و فرآوری غذا.
JCF همچنین اخبار مهم و همچنین اطلاعیه ها و گزارش هایی در مورد نظارت اداری ارائه می دهد.
JCF توسط اداره فدرال حمایت از مصرف کننده و ایمنی غذا منتشر می شود و اطلاعاتی را برای مقامات و موسسات و همچنین سازمان ها و شرکت های دیگر، به ویژه در آلمان، بلکه در اتحادیه اروپا و در سراسر جهان ارائه می دهد.
داده های کتابشناختی
اولین بار در سال 2006 منتشر شد
1 جلد / سال، 4 شماره / جلد + 1-2 مکمل، تقریبا. 400 صفحه در هر جلد
فرمت: 21 × 27.9 سانتی متر
ISSN 1661-5751 (چاپ)
ISSN 1661-5867 (الکترونیکی)