تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Dairy Science



Journal Of Dairy Science

آمریکا
کشور
۴٫۰۳۴
Impact Factor
۴٫۳۵۴
پنج ساله Impact Factor
0022-0302
ISSN
1525-3198
e-ISSN
1917 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journalofdairyscience.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

خوشحالیم به اطلاع شما برسانیم که در ژانویه 2022، مجله علوم لبنی (JDS) به یک مجله با دسترسی آزاد تبدیل می شود.
این بدان معناست که نویسندگانی که در JDS منتشر می‌کنند می‌توانند آثار خود را فوراً، به طور دائم و آزادانه در سراسر جهان در دسترس قرار دهند. نویسندگان JDS هزینه انتشار مقاله (APC) می پردازند، گزینه های مجوز را انتخاب می کنند و حق چاپ آثار منتشر شده خود را حفظ می کنند.
APC برای JDS 3500 دلار آمریکا خواهد بود. اعضای انجمن علوم لبنیات آمریکا برای مقالاتی که تا 31 ژانویه 2022 ارسال می شوند، قیمت تخفیفی 1000 دلاری دریافت خواهند کرد. درباره عضویت در ADSA و دریافت APC با تخفیف بیشتر بدانید. هنوز سوالی دارید؟ برای اطلاعات بیشتر صفحه پرسش و پاسخ را بخوانید.
مجله رسمی انجمن علوم لبنی آمریکا، مجله علوم لبنی (JDS) پیشروترین مجله تحقیقاتی لبنیات عمومی در جهان است. JDS تحقیقات اصلی، مقالات مروری دعوت شده و سایر کارهای علمی را منتشر می کند که مربوط به تولید و فرآوری شیر یا فرآورده های شیری است که برای مصرف انسان در نظر گرفته شده است. این مجله به طور گسترده به بخش های لبنیات و بخش های تولید لبنیات تقسیم می شود. خوانندگان JDS نمایندگی آموزش، صنعت و سازمان های دولتی در بیش از 70 کشور با علاقه مندی به بیوشیمی، اصلاح نژاد، اقتصاد، مهندسی، محیط زیست، علوم غذایی، ژنتیک، میکروبیولوژی، تغذیه، آسیب شناسی، فیزیولوژی، پردازش، بهداشت عمومی، تضمین کیفیت و سرویس بهداشتی
ضریب تأثیر مجله 4.034، JDS را از میان 63 مجله در رده کشاورزی، لبنیات و علوم دامی در رتبه ششم قرار می دهد، که JDS را در ربع اول قرار می دهد. در سال 2020، این مجله دارای 66689 استناد به محتوای منتشر شده در سال‌های 2018 و 2019 بود. این مجله همچنین بالاترین ضریب تأثیر پنج ساله خود (4.354) را دریافت کرد که نشان می‌دهد مقالات در JDS بسیار فراتر از دوره دو ساله بلافاصله پس از انتشار، به استناد خود ادامه می‌دهند. . در رده علوم و صنایع غذایی، JDS از بین 144 مجله در رتبه 40 قرار دارد که در چارک دوم قرار دارد.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید