نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Dairy Science
آمریکا | کشور |
۴٫۰۳۴ | Impact Factor |
۴٫۳۵۴ | پنج ساله Impact Factor |
0022-0302 | ISSN |
1525-3198 | e-ISSN |
1917 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journalofdairyscience.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
خوشحالیم به اطلاع شما برسانیم که در ژانویه 2022، مجله علوم لبنی (JDS) به یک مجله با دسترسی آزاد تبدیل می شود.
این بدان معناست که نویسندگانی که در JDS منتشر میکنند میتوانند آثار خود را فوراً، به طور دائم و آزادانه در سراسر جهان در دسترس قرار دهند. نویسندگان JDS هزینه انتشار مقاله (APC) می پردازند، گزینه های مجوز را انتخاب می کنند و حق چاپ آثار منتشر شده خود را حفظ می کنند.
APC برای JDS 3500 دلار آمریکا خواهد بود. اعضای انجمن علوم لبنیات آمریکا برای مقالاتی که تا 31 ژانویه 2022 ارسال می شوند، قیمت تخفیفی 1000 دلاری دریافت خواهند کرد. درباره عضویت در ADSA و دریافت APC با تخفیف بیشتر بدانید. هنوز سوالی دارید؟ برای اطلاعات بیشتر صفحه پرسش و پاسخ را بخوانید.
مجله رسمی انجمن علوم لبنی آمریکا، مجله علوم لبنی (JDS) پیشروترین مجله تحقیقاتی لبنیات عمومی در جهان است. JDS تحقیقات اصلی، مقالات مروری دعوت شده و سایر کارهای علمی را منتشر می کند که مربوط به تولید و فرآوری شیر یا فرآورده های شیری است که برای مصرف انسان در نظر گرفته شده است. این مجله به طور گسترده به بخش های لبنیات و بخش های تولید لبنیات تقسیم می شود. خوانندگان JDS نمایندگی آموزش، صنعت و سازمان های دولتی در بیش از 70 کشور با علاقه مندی به بیوشیمی، اصلاح نژاد، اقتصاد، مهندسی، محیط زیست، علوم غذایی، ژنتیک، میکروبیولوژی، تغذیه، آسیب شناسی، فیزیولوژی، پردازش، بهداشت عمومی، تضمین کیفیت و سرویس بهداشتی
ضریب تأثیر مجله 4.034، JDS را از میان 63 مجله در رده کشاورزی، لبنیات و علوم دامی در رتبه ششم قرار می دهد، که JDS را در ربع اول قرار می دهد. در سال 2020، این مجله دارای 66689 استناد به محتوای منتشر شده در سالهای 2018 و 2019 بود. این مجله همچنین بالاترین ضریب تأثیر پنج ساله خود (4.354) را دریافت کرد که نشان میدهد مقالات در JDS بسیار فراتر از دوره دو ساله بلافاصله پس از انتشار، به استناد خود ادامه میدهند. . در رده علوم و صنایع غذایی، JDS از بین 144 مجله در رتبه 40 قرار دارد که در چارک دوم قرار دارد.