نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal of Ethnic Foods
هلند | کشور |
2352-6181 | ISSN |
2352-6181 | e-ISSN |
2015 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
journalofethnicfoods.biomedcentral.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Ethnic Foods ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله غذاهای قومی پوشش جامعی در مورد مصرف غذا توسط مردم ارائه می دهد و هدف آن روشن کردن مزایای درک و دانش سنتی از غذاها است که طی مدت طولانی توسعه یافته است.
غذا و خوردن توسط چندین رشته مورد مطالعه قرار می گیرد زیرا غذا همیشه چیزی فراتر از مواد مغذی بوده است. مطالعات مواد غذایی بینش بهتری را در مورد فرآیندهای مهم اجتماعی شامل اقتصاد، بهداشت، سیاست، تاریخ و محیط زیست ارائه کرده است. این ژورنال بر تحقیقاتی تأکید دارد که به بررسی غذا، غذا و رفتارهای غذایی مرتبط با زمینهها و قومیتهای جغرافیایی خاص میپردازد. منحصر به فرد بودن، تنوع و خلاقیت سنتها و فرهنگهای غذایی و همچنین تأثیر متقابل پیچیده عوامل اجتماعی و محیطی را میتوان با در نظر گرفتن دیدگاههای قومنگاری، مردمشناسی فرهنگی، سلامت و رفاه جمعیت، زیستشناسی، تاریخ، بومشناسی و جغرافیا بهطور کامل درک کرد. . مقالات مرتبط با مجله باید این حوزه ها را پوشش دهند. این مجله از مقالات مروری در همه این زمینه ها، به ویژه مقالاتی که ماهیت چند رشته ای مطالعه غذاهای قومی را برجسته می کنند، استقبال می کند.