تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Journal of Ethnic Foods


هلند
کشور
2352-6181
ISSN
2352-6181
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
journalofethnicfoods.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Ethnic Foods ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله غذاهای قومی پوشش جامعی در مورد مصرف غذا توسط مردم ارائه می دهد و هدف آن روشن کردن مزایای درک و دانش سنتی از غذاها است که طی مدت طولانی توسعه یافته است.

غذا و خوردن توسط چندین رشته مورد مطالعه قرار می گیرد زیرا غذا همیشه چیزی فراتر از مواد مغذی بوده است. مطالعات مواد غذایی بینش بهتری را در مورد فرآیندهای مهم اجتماعی شامل اقتصاد، بهداشت، سیاست، تاریخ و محیط زیست ارائه کرده است. این ژورنال بر تحقیقاتی تأکید دارد که به بررسی غذا، غذا و رفتارهای غذایی مرتبط با زمینه‌ها و قومیت‌های جغرافیایی خاص می‌پردازد. منحصر به فرد بودن، تنوع و خلاقیت سنت‌ها و فرهنگ‌های غذایی و همچنین تأثیر متقابل پیچیده عوامل اجتماعی و محیطی را می‌توان با در نظر گرفتن دیدگاه‌های قوم‌نگاری، مردم‌شناسی فرهنگی، سلامت و رفاه جمعیت، زیست‌شناسی، تاریخ، بوم‌شناسی و جغرافیا به‌طور کامل درک کرد. . مقالات مرتبط با مجله باید این حوزه ها را پوشش دهند. این مجله از مقالات مروری در همه این زمینه ها، به ویژه مقالاتی که ماهیت چند رشته ای مطالعه غذاهای قومی را برجسته می کنند، استقبال می کند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید