تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Fish Diseases



Journal Of Fish Diseases

انگلستان
کشور
۲٫۷۶۷
Impact Factor
0140-7775
ISSN
1365-2761
e-ISSN
1978 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله بیماری های ماهی از یک بین المللی برخوردار است
شهرت به عنوان وسیله ای برای تبادل اطلاعات
تحقیقات اصلی در مورد تمام جنبه های بیماری در هر دو حالت وحشی و
ماهی و صدف پرورشی مناطق مورد علاقه به طور منظم تحت پوشش
مجله شامل:



روابط میزبان و پاتوژن



مطالعات پاتوژن های ماهی



پاتوفیزیولوژی



روش های تشخیصی



درمان



همهگیرشناسی



توصیف بیماری های جدید







کلید واژه ها
مجله بیماری های ماهی، آبزی پروری، زیست شناسی آبزیان،
تکنیک های تشخیصی، ماهی، بیماری ماهی، بیماری عفونی،
زیست شناسی مولکولی، تغذیه، آسیب شناسی، بیماری صدف،
ویروس

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید