تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Composition And Analysis



Journal Of Food Composition And Analysis

آمریکا
کشور
۴٫۵۵۶
Impact Factor
0889-1575
ISSN
1096-0481
e-ISSN
1987 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله ترکیب و تجزیه و تحلیل مواد غذایی دست نوشته هایی در مورد ترکیب شیمیایی غذاهای انسانی، روش های تحلیلی، داده های ترکیب مواد غذایی و مطالعاتی در مورد آمار، استفاده و توزیع این داده ها منتشر می کند.
زمینه های تحقیقاتی عبارتند از:
• روش های جدید برای تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد غذایی
• اجزای مغذی، زیست فعال غیر مغذی و ضد مغذی موجود در غذا
• اجزای طعم و مزه در غذا.
• توسعه، مدیریت و استفاده از پایگاه داده ترکیب مواد غذایی
• فرآیندهای توسعه و انتخاب ورودی های تک ارزشی برای جداول ترکیب مواد غذایی
این مجله مقالاتی را که دارای ویژگی های اصلی هستند به عنوان حوزه اصلی مطالعه در نظر نمی گیرد:

- سنجش های غیر اختصاصی، مانند ظرفیت آنتی اکسیدانی in vitro و محتوای فنلی کل
- مطالعات بالینی و فارماکولوژیک
- داروهای طبیعی
- خواص فیزیکی غذاها
- مواد زائد مواد غذایی
- غذاهای فرموله شده در آزمایشگاه
- سنجش های میکروبیولوژیکی و ضد میکروبی
- کیفیت حسی و ویژگی های ارگانولپتیکی غذاها

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید