نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Measurement And Characterization
آمریکا | کشور |
۲٫۴۳۱ | Impact Factor |
۲٫۳۴۷ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
2193-4126 | ISSN |
2193-4134 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Measurement and Characterization ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اندازهگیری و خصوصیات غذا یک مجله بینرشتهای است که به نتایج اندازهگیری جدید و روشها، تکنیکها و رویههای جدید برای ارزیابی و توصیف محصولات و مواد غذایی مهم برای نوآوری فرآیند، توسعه محصول، کنترل کیفیت و تضمین ایمنی اختصاص دارد. این مجله شامل همه موضوعات مربوط به اندازه گیری و خصوصیات خواص مواد غذایی. حوزههای مورد علاقه شامل، اما محدود به اینها نمیشوند: خواص اندازهگیری شده مواد غذایی (فیزیکی، حرارتی، مکانیکی، رئولوژیکی، شیمیایی، حملونقل، بیولوژیکی، بافتی، حسی و غیره) و الگوهای مشخصه حاصل از پردازش و سایر درمانها، فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی، اصول بیولوژیکی، میکروبیولوژیکی و مهندسی، روشها و مکانیسمهای اندازهگیری و تعیین خصوصیات مواد غذایی استفاده، ارزیابی یا توسعه روشهای سنجش، تصویربرداری و تشخیص مؤثر برای کاربردهای غذایی ارزیابیهای غیر مخرب و غیر تهاجمی خواص مواد غذایی مقدمهای از اندازهگیری، سنجش و شناسایی نوظهور تکنیکها در زمینه بررسی جدیدترین تکنیکها و روشهای اندازهگیری استفاده جدید یا توسعه روشهای آماری، ریاضی و رایانهای برای توصیف مواد غذایی توسعه ابزار و ارزیابی توسعه و اجرای سیستمها و رویهها برای تضمین کیفیت، ایمنی و امنیت مواد غذایی