تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Measurement And Characterization



Journal Of Food Measurement And Characterization

آمریکا
کشور
۲٫۴۳۱
Impact Factor
۲٫۳۴۷
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
2193-4126
ISSN
2193-4134
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله اندازه‌گیری و خصوصیات غذا یک مجله بین‌رشته‌ای است که به نتایج اندازه‌گیری جدید و روش‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های جدید برای ارزیابی و توصیف محصولات و مواد غذایی مهم برای نوآوری فرآیند، توسعه محصول، کنترل کیفیت و تضمین ایمنی اختصاص دارد. این مجله شامل همه موضوعات مربوط به اندازه گیری و خصوصیات خواص مواد غذایی. حوزه‌های مورد علاقه شامل، اما محدود به این‌ها نمی‌شوند: خواص اندازه‌گیری شده مواد غذایی (فیزیکی، حرارتی، مکانیکی، رئولوژیکی، شیمیایی، حمل‌ونقل، بیولوژیکی، بافتی، حسی و غیره) و الگوهای مشخصه حاصل از پردازش و سایر درمان‌ها، فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی، اصول بیولوژیکی، میکروبیولوژیکی و مهندسی، روش‌ها و مکانیسم‌های اندازه‌گیری و تعیین خصوصیات مواد غذایی استفاده، ارزیابی یا توسعه روش‌های سنجش، تصویربرداری و تشخیص مؤثر برای کاربردهای غذایی ارزیابی‌های غیر مخرب و غیر تهاجمی خواص مواد غذایی مقدمه‌ای از اندازه‌گیری، سنجش و شناسایی نوظهور تکنیک‌ها در زمینه بررسی جدیدترین تکنیک‌ها و روش‌های اندازه‌گیری استفاده جدید یا توسعه روش‌های آماری، ریاضی و رایانه‌ای برای توصیف مواد غذایی توسعه ابزار و ارزیابی توسعه و اجرای سیستم‌ها و رویه‌ها برای تضمین کیفیت، ایمنی و امنیت مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید