نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Process Engineering
آمریکا | کشور |
۲٫۳۵۶ | Impact Factor |
0145-8876 | ISSN |
1745-4530 | e-ISSN |
1977 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Process Engineering ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله مهندسی فرآیندهای غذایی بهترین تحقیقات اصلی را در مورد کاربرد اصول مهندسی و مفاهیم فیزیک در مواد غذایی و فرآیندهای غذایی با تأکید بر شبیهسازی فرآیند منتشر میکند، از جمله مدلهای ریاضی برای توصیف فرآیندها و امکان افزایش مقیاس فرآیندها برای تولید مواد غذایی. این مجله تنها مجله بین المللی است که به طور خاص به جنبه های مهندسی فرآوری مواد غذایی اختصاص داده شده است. JFPE طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می دهد، از جمله:
حمل و نقل مواد غذایی مایع و جامد
فرآیندهای گرمایش و سرمایش
انجماد مواد غذایی و نگهداری مواد غذایی منجمد
فرآیندهای سرخ کردن
فرآیندهای جداسازی غشایی
فرآیندهای اکستروژن جدید و بهبود یافته
فرآیندهای بسته بندی شامل بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و بسته بندی هوشمند
فرآیندهای غیر حرارتی شامل پردازش تابش، پردازش فشار بالا و سایر فناوریهای مبتنی بر فشار بالا، میدانهای الکتریکی پالسی، کاربرد گازها در نگهداری مواد غذایی، UV، اولتراسوند، فیلتراسیون، پلاسمای سرد و سایر فناوریهای مشابه پردازش حداقلی. مقالاتی که ترکیبات نوآورانه فن آوری های غیر حرارتی یا حرارتی-غیر حرارتی را برای تولید مواد غذایی برجسته می کنند نیز مورد استقبال قرار می گیرند.
فرآیندهای نظافت و بهداشت
راه حل های فنی مهندسی فرآیند برای ایمنی تولید
توسعه و طراحی فرآیند
ابزار دقیق و کنترل فرآیند شامل حسگرهایی برای تشخیص و شناسایی آلاینده ها در ایمنی و کیفیت مواد غذایی.
کاربردهای نانوتکنولوژی در فرآیندهای غذایی (نانوحسگرها، ترکیبات جدید، فناوریهای فرآیند جدید، حسگرها)
استفاده از بیوتکنولوژی برای بهبود فرآیندهای غذایی
فن آوری های پردازش پیشرفته برای بهبود ایمنی، کیفیت، تغذیه و کاهش ضایعات مواد غذایی
فناوری فرآیند سبز، پاک و پایدار
کلید واژه ها
فرآوری و بسته بندی مواد غذایی، مهندسی، پس از تولید، نگهداری مواد غذایی