تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Process Engineering



Journal Of Food Process Engineering

آمریکا
کشور
۲٫۳۵۶
Impact Factor
0145-8876
ISSN
1745-4530
e-ISSN
1977 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Process Engineering ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله مهندسی فرآیندهای غذایی بهترین تحقیقات اصلی را در مورد کاربرد اصول مهندسی و مفاهیم فیزیک در مواد غذایی و فرآیندهای غذایی با تأکید بر شبیه‌سازی فرآیند منتشر می‌کند، از جمله مدل‌های ریاضی برای توصیف فرآیندها و امکان افزایش مقیاس فرآیندها برای تولید مواد غذایی. این مجله تنها مجله بین المللی است که به طور خاص به جنبه های مهندسی فرآوری مواد غذایی اختصاص داده شده است. JFPE طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می دهد، از جمله:

حمل و نقل مواد غذایی مایع و جامد
فرآیندهای گرمایش و سرمایش
انجماد مواد غذایی و نگهداری مواد غذایی منجمد
فرآیندهای سرخ کردن
فرآیندهای جداسازی غشایی
فرآیندهای اکستروژن جدید و بهبود یافته
فرآیندهای بسته بندی شامل بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و بسته بندی هوشمند
فرآیندهای غیر حرارتی شامل پردازش تابش، پردازش فشار بالا و سایر فناوری‌های مبتنی بر فشار بالا، میدان‌های الکتریکی پالسی، کاربرد گازها در نگهداری مواد غذایی، UV، اولتراسوند، فیلتراسیون، پلاسمای سرد و سایر فناوری‌های مشابه پردازش حداقلی. مقالاتی که ترکیبات نوآورانه فن آوری های غیر حرارتی یا حرارتی-غیر حرارتی را برای تولید مواد غذایی برجسته می کنند نیز مورد استقبال قرار می گیرند.
فرآیندهای نظافت و بهداشت
راه حل های فنی مهندسی فرآیند برای ایمنی تولید
توسعه و طراحی فرآیند
ابزار دقیق و کنترل فرآیند شامل حسگرهایی برای تشخیص و شناسایی آلاینده ها در ایمنی و کیفیت مواد غذایی.
کاربردهای نانوتکنولوژی در فرآیندهای غذایی (نانوحسگرها، ترکیبات جدید، فناوری‌های فرآیند جدید، حسگرها)
استفاده از بیوتکنولوژی برای بهبود فرآیندهای غذایی
فن آوری های پردازش پیشرفته برای بهبود ایمنی، کیفیت، تغذیه و کاهش ضایعات مواد غذایی
فناوری فرآیند سبز، پاک و پایدار




کلید واژه ها
فرآوری و بسته بندی مواد غذایی، مهندسی، پس از تولید، نگهداری مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید