تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Processing And Preservation



Journal Of Food Processing And Preservation

آمریکا
کشور
۲٫۱۹
Impact Factor
0145-8892
ISSN
1745-4549
e-ISSN
1977 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
ifst.onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

این مجله جدیدترین تحقیقات، دانش، فناوری‌های نوظهور و پیشرفت‌ها در پردازش و نگهداری مواد غذایی را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد. مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی با احتساب خواص شیمیایی، فیزیکی، کیفیت و مهندسی مواد غذایی، تعادلی را بین اصول شیمی و مهندسی اساسی و فناوری‌های کاربردی پردازش و نگهداری مواد غذایی فراهم می‌کند. این تنها مجله ای است که به انتشار تحقیقات بنیادی و کاربردی مربوط به فرآوری و نگهداری مواد غذایی اختصاص یافته است که به نفع جوامع تحقیقاتی، تجاری و صنعتی است. این نشریه مقالات تحقیقاتی را با هدف حفظ ایمن و پذیرش موفقیت آمیز مصرف کنندگان غذاهای منحصر به فرد، نوآورانه، غیر سنتی بین المللی یا داخلی منتشر می کند. علاوه بر این، این مجله بحث های مهمی در مورد سیاست های اقتصادی و نظارتی جاری و تأثیرات آنها بر پردازش ایمن و با کیفیت و نگهداری طیف گسترده ای از مواد غذایی دارد.
کلید واژه ها
فرآوری مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی، تغذیه، شیمی مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید