نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Processing And Preservation
آمریکا | کشور |
۲٫۱۹ | Impact Factor |
0145-8892 | ISSN |
1745-4549 | e-ISSN |
1977 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
ifst.onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Processing and Preservation ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله جدیدترین تحقیقات، دانش، فناوریهای نوظهور و پیشرفتها در پردازش و نگهداری مواد غذایی را در اختیار خوانندگان قرار میدهد. مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی با احتساب خواص شیمیایی، فیزیکی، کیفیت و مهندسی مواد غذایی، تعادلی را بین اصول شیمی و مهندسی اساسی و فناوریهای کاربردی پردازش و نگهداری مواد غذایی فراهم میکند. این تنها مجله ای است که به انتشار تحقیقات بنیادی و کاربردی مربوط به فرآوری و نگهداری مواد غذایی اختصاص یافته است که به نفع جوامع تحقیقاتی، تجاری و صنعتی است. این نشریه مقالات تحقیقاتی را با هدف حفظ ایمن و پذیرش موفقیت آمیز مصرف کنندگان غذاهای منحصر به فرد، نوآورانه، غیر سنتی بین المللی یا داخلی منتشر می کند. علاوه بر این، این مجله بحث های مهمی در مورد سیاست های اقتصادی و نظارتی جاری و تأثیرات آنها بر پردازش ایمن و با کیفیت و نگهداری طیف گسترده ای از مواد غذایی دارد.
کلید واژه ها
فرآوری مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی، تغذیه، شیمی مواد غذایی