تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Food Protection


آمریکا
کشور
۲٫۰۷۷
Impact Factor
0362-028X
ISSN
1944-9097
e-ISSN
1977 تا 1980 و 1982 تا کنون
مدت فعالیت
International Association for Food Protection
ناشر
meridian.allenpress.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Protection ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله حفاظت از غذا (JFP) یک مجله علمی ماهانه بین المللی به زبان انگلیسی است که توسط انجمن بین المللی حفاظت از غذا (IAFP) منتشر می شود. JFP مقالات تحقیقی و مروری را در مورد تمام جنبه های حفاظت و ایمنی مواد غذایی منتشر می کند. تاکید عمده JFP ​​بر مطالعاتی است که با موارد زیر سروکار دارند:
ردیابی، شناسایی (از جمله سنتی، مولکولی و بلادرنگ)، غیرفعال کردن و کنترل خطرات مرتبط با مواد غذایی، از جمله میکروارگانیسم‌ها (از جمله مقاومت آنتی‌بیوتیکی)، سموم میکروبی (مایکوتوکسین‌ها، سموم غذاهای دریایی) و سموم غیر میکروبی (فلزات سنگین، آفت‌کش‌ها، بقایای داروهای دامپزشکی، مهاجران از بسته بندی مواد غذایی و آلاینده های فرآوری شده، آلرژن ها و آفات (حشرات، جوندگان) در غذای انسان، غذای حیوانات خانگی و خوراک حیوانات در سراسر زنجیره غذایی؛
کیفیت غذای میکروبیولوژیکی و روش‌های سنتی/ جدید برای سنجش کیفیت غذای میکروبیولوژیکی؛
جلوگیری از خطرات مرتبط با مواد غذایی و فساد مواد غذایی از طریق نگهدارنده های مواد غذایی و فرآیندهای حرارتی/غیر حرارتی، از جمله اعتبار سنجی فرآیند.
تخمیر مواد غذایی و پروبیوتیک های مرتبط با غذا؛
اقدامات ایمن حمل و نقل مواد غذایی در زمان قبل از برداشت، برداشت، پس از برداشت، توزیع و مصرف، از جمله آموزش ایمنی مواد غذایی برای خرده فروشان، خدمات غذایی و مصرف کنندگان؛
ارزیابی خطر برای خطرات مرتبط با مواد غذایی؛
تأثیر اقتصادی خطرات مرتبط با مواد غذایی، بیماری های ناشی از غذا، از دست دادن غذا، فاسد شدن غذا، و غذاهای تقلبی؛
تقلب در مواد غذایی، احراز هویت مواد غذایی، دفاع از غذا، و تحقیقات شیوع بیماری های ناشی از غذا.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید