نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Food Protection
آمریکا | کشور |
۲٫۰۷۷ | Impact Factor |
0362-028X | ISSN |
1944-9097 | e-ISSN |
1977 تا 1980 و 1982 تا کنون | مدت فعالیت |
International Association for Food Protection | ناشر |
meridian.allenpress.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله حفاظت از غذا (JFP) یک مجله علمی ماهانه بین المللی به زبان انگلیسی است که توسط انجمن بین المللی حفاظت از غذا (IAFP) منتشر می شود. JFP مقالات تحقیقی و مروری را در مورد تمام جنبه های حفاظت و ایمنی مواد غذایی منتشر می کند. تاکید عمده JFP بر مطالعاتی است که با موارد زیر سروکار دارند:
ردیابی، شناسایی (از جمله سنتی، مولکولی و بلادرنگ)، غیرفعال کردن و کنترل خطرات مرتبط با مواد غذایی، از جمله میکروارگانیسمها (از جمله مقاومت آنتیبیوتیکی)، سموم میکروبی (مایکوتوکسینها، سموم غذاهای دریایی) و سموم غیر میکروبی (فلزات سنگین، آفتکشها، بقایای داروهای دامپزشکی، مهاجران از بسته بندی مواد غذایی و آلاینده های فرآوری شده، آلرژن ها و آفات (حشرات، جوندگان) در غذای انسان، غذای حیوانات خانگی و خوراک حیوانات در سراسر زنجیره غذایی؛
کیفیت غذای میکروبیولوژیکی و روشهای سنتی/ جدید برای سنجش کیفیت غذای میکروبیولوژیکی؛
جلوگیری از خطرات مرتبط با مواد غذایی و فساد مواد غذایی از طریق نگهدارنده های مواد غذایی و فرآیندهای حرارتی/غیر حرارتی، از جمله اعتبار سنجی فرآیند.
تخمیر مواد غذایی و پروبیوتیک های مرتبط با غذا؛
اقدامات ایمن حمل و نقل مواد غذایی در زمان قبل از برداشت، برداشت، پس از برداشت، توزیع و مصرف، از جمله آموزش ایمنی مواد غذایی برای خرده فروشان، خدمات غذایی و مصرف کنندگان؛
ارزیابی خطر برای خطرات مرتبط با مواد غذایی؛
تأثیر اقتصادی خطرات مرتبط با مواد غذایی، بیماری های ناشی از غذا، از دست دادن غذا، فاسد شدن غذا، و غذاهای تقلبی؛
تقلب در مواد غذایی، احراز هویت مواد غذایی، دفاع از غذا، و تحقیقات شیوع بیماری های ناشی از غذا.