| نمایه | آخرین بروز رسانی | 
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ | 
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ | 
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ | 
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ | 
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ | 
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ | 
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ | 
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ | 
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ | 
| نمایه | آخرین بروز رسانی | 
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ | 
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ | 
| SCImago | می ۲۰۲۵ | 
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ | 
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ | 
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ | 
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ | 
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ | 
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ | 
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ | 
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ | 
Journal Of Food Protection
| آمریکا | کشور  | 
| ۲٫۰۷۷ | Impact Factor  | 
| 0362-028X | ISSN  | 
| 1944-9097 | e-ISSN  | 
| 1977 تا 1980 و 1982 تا کنون | مدت فعالیت  | 
| International Association for Food Protection | ناشر  | 
| meridian.allenpress.com | سایت مجله  | 
                            ISI                        
                            Scopus                        این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Protection ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
                                SCImago                            بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
                                مجله حفاظت از غذا (JFP) یک مجله علمی ماهانه بین المللی به زبان انگلیسی است که توسط انجمن بین المللی حفاظت از غذا (IAFP) منتشر می شود. JFP مقالات تحقیقی و مروری را در مورد تمام جنبه های حفاظت و ایمنی مواد غذایی منتشر می کند. تاکید عمده JFP بر مطالعاتی است که با موارد زیر سروکار دارند:
ردیابی، شناسایی (از جمله سنتی، مولکولی و بلادرنگ)، غیرفعال کردن و کنترل خطرات مرتبط با مواد غذایی، از جمله میکروارگانیسمها (از جمله مقاومت آنتیبیوتیکی)، سموم میکروبی (مایکوتوکسینها، سموم غذاهای دریایی) و سموم غیر میکروبی (فلزات سنگین، آفتکشها، بقایای داروهای دامپزشکی، مهاجران از بسته بندی مواد غذایی و آلاینده های فرآوری شده، آلرژن ها و آفات (حشرات، جوندگان) در غذای انسان، غذای حیوانات خانگی و خوراک حیوانات در سراسر زنجیره غذایی؛
کیفیت غذای میکروبیولوژیکی و روشهای سنتی/ جدید برای سنجش کیفیت غذای میکروبیولوژیکی؛
جلوگیری از خطرات مرتبط با مواد غذایی و فساد مواد غذایی از طریق نگهدارنده های مواد غذایی و فرآیندهای حرارتی/غیر حرارتی، از جمله اعتبار سنجی فرآیند.
تخمیر مواد غذایی و پروبیوتیک های مرتبط با غذا؛
اقدامات ایمن حمل و نقل مواد غذایی در زمان قبل از برداشت، برداشت، پس از برداشت، توزیع و مصرف، از جمله آموزش ایمنی مواد غذایی برای خرده فروشان، خدمات غذایی و مصرف کنندگان؛
ارزیابی خطر برای خطرات مرتبط با مواد غذایی؛
تأثیر اقتصادی خطرات مرتبط با مواد غذایی، بیماری های ناشی از غذا، از دست دادن غذا، فاسد شدن غذا، و غذاهای تقلبی؛
تقلب در مواد غذایی، احراز هویت مواد غذایی، دفاع از غذا، و تحقیقات شیوع بیماری های ناشی از غذا.