تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Journal of Food Quality and Hazards Control


ایران
کشور
2345-685X
ISSN
2345-6825
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
Shahid Sadoughi University of Medical Sciences
ناشر
jfqhc.ssu.ac.ir
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Quality and Hazards Control ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله کنترل کیفیت و مخاطرات مواد غذایی (J. Food Qual. Hazards Control) یک مجله بین المللی است که با داوری همتایان، مقالاتی با کیفیت بالا در زمینه کیفیت مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی و کنترل مواد غذایی منتشر می کند. در سراسر جهان ممکن است نسخه خطی خود را ارسال کنند. هدف این مجله دانشگاهی بهبود تبادل بین المللی یافته های جدید و پیشرفت های اخیر در تمام جنبه های علوم کشاورزی و زیستی است. این مجله رایگان به دو صورت آنلاین و چاپی منتشر می شود و از دست نوشته هایی استقبال می کند که معیارهای کلی تازگی و اهمیت علمی را دارند. از جمله مهمترین اهداف مجله کنترل کیفیت و خطرات غذا، اطمینان از اینکه مقالات طیف وسیعی از موضوعات مربوط به حوزه مجلات را منعکس می کند، می باشد. انجام یک فرآیند بررسی منصفانه، علمی، سریع و همچنین با کیفیت بالا؛ ارائه یک پوشش جغرافیایی گسترده و متنوع از مقالات در سراسر جهان؛ و انتشار مقالات با منبع قابل اعتماد اطلاعات علمی برای مخاطبان. انواع ارسال های قابل قبول شامل مقاله اصلی، مقاله مروری، ارتباط کوتاه، نامه به سردبیر، گزارش موردی، سرمقاله و همچنین بررسی کتاب است. مجله کنترل کیفیت و خطرات غذا مجله رسمی مرکز تحقیقات بهداشت و ایمنی مواد غذایی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، ایران است.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید