نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal of Food Quality and Hazards Control
ایران | کشور |
2345-685X | ISSN |
2345-6825 | e-ISSN |
2014 تا کنون | مدت فعالیت |
Shahid Sadoughi University of Medical Sciences | ناشر |
jfqhc.ssu.ac.ir | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Food Quality and Hazards Control ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله کنترل کیفیت و مخاطرات مواد غذایی (J. Food Qual. Hazards Control) یک مجله بین المللی است که با داوری همتایان، مقالاتی با کیفیت بالا در زمینه کیفیت مواد غذایی، بهداشت مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی و کنترل مواد غذایی منتشر می کند. در سراسر جهان ممکن است نسخه خطی خود را ارسال کنند. هدف این مجله دانشگاهی بهبود تبادل بین المللی یافته های جدید و پیشرفت های اخیر در تمام جنبه های علوم کشاورزی و زیستی است. این مجله رایگان به دو صورت آنلاین و چاپی منتشر می شود و از دست نوشته هایی استقبال می کند که معیارهای کلی تازگی و اهمیت علمی را دارند. از جمله مهمترین اهداف مجله کنترل کیفیت و خطرات غذا، اطمینان از اینکه مقالات طیف وسیعی از موضوعات مربوط به حوزه مجلات را منعکس می کند، می باشد. انجام یک فرآیند بررسی منصفانه، علمی، سریع و همچنین با کیفیت بالا؛ ارائه یک پوشش جغرافیایی گسترده و متنوع از مقالات در سراسر جهان؛ و انتشار مقالات با منبع قابل اعتماد اطلاعات علمی برای مخاطبان. انواع ارسال های قابل قبول شامل مقاله اصلی، مقاله مروری، ارتباط کوتاه، نامه به سردبیر، گزارش موردی، سرمقاله و همچنین بررسی کتاب است. مجله کنترل کیفیت و خطرات غذا مجله رسمی مرکز تحقیقات بهداشت و ایمنی مواد غذایی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، ایران است.